PONUDILI VIŠE OD STO MILIJUNA KUNA Česi zainteresirani za Hotele Maestral

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Hoteli Maestral d.d.
Centar za restrukturiranje i prodaju (CERP) objavio je u srijedu da je zaprimio ponudu za 68,94 posto dionica dubrovačkog Hotela Maestral koju je predao češki J&T IB Capital Markets.

Javno otvaranje obvezujućih ponuda za kupnju 355.520 dionica Hotela Maestral održano je u srijedu, navode iz CERP-a iz kojeg najavljuju da će njihove stručne službe idućih dana izvršiti detaljne analize ponuda za kupnju dionica. 

CERP je izvijestio i da je za kupnju 355.520 dionica dubrovačkih Hotela Maestral pristigla samo obvezujuća ponuda tvrtke J&T IB Capital Markets, a ta je češka tvrtka ponudila cijenu od 114,27 milijuna kuna, što je iznos početne cijene koju je CERP tražio za 68,94 posto dubrovačke hotelske kuće.

CERP je početkom studenoga objavio poziv za iskazivanje interesa za kupnju većinskih udjela u Hotelima Makarska i Hotelima Maestral, a u tom je prvom krugu javnog prikupljanja ponuda zaprimio 26 pisama namjere za kupnju dionica Hotela Makarska i 40 za kupnju dionica Hotela Maestral, piše Seebiz.eu.

Upravno vijeće CERP-a je 22. studenoga utvrdilo početne cijene i uvjete prodaje dionica te dvije hotelske kuće, a rok za podnošenje obvezujućih ponuda istekao je jučer.

Popularni Članci