PRIMJERENIJI UVJETI Postavljaju se nove autobusne čekaonice

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Deset novih autobusnih čekaonica i nadstrešnica postavlja se na gradskom i prigradskom području i to na autobusnim stanicama koje dosada nisu bile natkrivene.

Vrsta čekaonice odabrana je ovisno o prostornim mogućnostima svake pojedine lokacije. Tako se u naselju Bosanka postavlja zatvorena čekaonica s dva prednja stakla, dok se čekaonice otvorene s prednje strane postavljaju u Sustjepanu, ispod Nove Mokošice, na stanici Pošta Lapad i na otoku Šipan – u naselju Šipanska Luka. Zbog ograničenja u prostoru, na Masarykovom putu – ispred hotela Adriatic, u Ulici od Batale iznad trgovine Pemo i na tri lokacije u Ulici Žrtava s Dakse – Dvori Lapad, preko puta Dvora Lapad i na križanju s Ivanskom ulicom, postavljaju se nadstrešnice.
 
Radovi na postavljanju novih autobusnih čekaonica i nadstrešnica trebali bi biti završeni tijekom idućeg tjedna. Ovom investicijom, ukupno vrijednom 384 tisuće kuna s PDV-om, građani će dobiti primjerenije uvjete na autobusnim stanicama koje ranije nisu bile natkrivene.

Popularni Članci