POZIV UGOSTITELJIMA Turistička zajednica priprema promotivne aktivnosti za otvorene restorane tijekom zime

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
S obzirom na povećanje broja međunarodnih i domaćih letova tijekom zimskih mjeseci te interes i rast broja posjetitelja, Turistička zajednica grada Dubrovnika i tijekom ove zime priprema promotivne aktivnosti i tiska mjesečni letak „Winter restaurants", koji sadrži popis otvorenih restorana, pizzeria te fast foodova tijekom mjeseca prosinca uz posebno istaknuta radna vremena, kako bi gosti koji borave u Dubrovniku bili što bolje informirani te kako bi se otvoreni restorani što bolje promovirali. 

Tijekom zimske sezone 2019./2020. Dubrovnik će biti povezan sa sedam inozemnih destinacija: Croatia Airlines -Frankfurt, British Airways -London, Vueling - Rim i Barcelona , LOT - Varšava, Aegean Airlines -Atena, Turkish Airlines -Istanbul.

Turistička zajednica grada Dubrovnika ovim putem ponavlja poziv upućen e-poštom za sve vlasnike restorana, pizzeria i fast foodova da se prijave na e-mail adresu info@tzdubrovnik.hr do utorka, 26. studenog do 15:00 sati, s navedenim datumima kada je restoran otvoren, radnim vremenom tijekom prosinca, a posebno na Badnji dan, Božić, Staru i Novu godinu te kontakt telefonom, web ili Facebook stranicom, kao i da nam dostave posebne ponude ukoliko ih imaju. 

Popularni Članci