'PRAVI DUH GRADA' Franković: Hvala vatrogascima, Hitnoj i Čistoći, policajcima i zaštitarima!

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Aida Čakić
Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković uputio je zahvalu svim djelatnicima hitnih i dežurnih službi angažiranih na održavanju reda i čistoće tijekom javnog praćenja polufinalne utakmice Svjetskog nogometnog prvenstva između Hrvatske i Engleske na Stradunu te navijačima na uzornom ponašanju. 

„Hvala svim djelatnicima JVP Dubrovački vatrogasci, Hitne pomoći, policajcima, zaštitarima i svima koji su, dok je cijela Hrvatska bila na nogama, dežurali kako bi događaj koji je na trgu Luža i na Stradunu okupio veliki broj naših sugrađana i posjetitelja prošao u najboljem mogućem redu uz veliku zahvalu svim navijačima na srčanom, ali dostojanstvenom praćenju utakmice i povijesnog uspjeha Vatrenih. Pokazali ste pravi duh ovog Grada!

Posebnu zahvalu upućujem i djelatnicima Čistoće na održavanju primjerenog izgleda javnih prostora za vrijeme i nakon utakmice“, poručio je gradonačelnik. 

Grad Dubrovnik će u suradnji s ustanovama Kinematografi Dubrovnik i Dubrovačke ljetne igre na istom mjestu organizirati i izravan prijenos finalne utakmice između Hrvatske i Francuske u nedjelju, 15. srpnja.

Popularni Članci