Raspisana javna nabava za projektiranje pet kilometara duge ceste Osojnik-Ljubač

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Grad Dubrovnik objavio je otvoreni postupak javne nabave za „Projektantske usluge za cestu Osojnik – Ljubač“. Prema Projektnom zadatku predmet nabave je izrada projektno-tehničke dokumentacije potrebne za izgradnju ceste Osojnik-Ljubač ukupne duljine zahvata 4.700 metara.

Projektantske usluge trebaju sadržavati idejni projekt prometnice, glavni i izvedbeni projekt prometnice, a koji će biti podloga za ishođenje lokacijske, odnosno građevinske dozvole za izgradnju ceste.

Raspisivanju javne nabave za projektiranje ceste prethodilo je definiranje trase buduće prometnice te  izrada geodetskog snimka. Rok za dostavu ponuda je 21. prosinca 2018. godine.

Realizacijom ove prometnice kao i ceste Most dr. Franja Tuđmana - Osojnik u potpunosti će biti riješena kvalitetna prometna infrastruktura Gornjih sela. Navedene investicije osigurat će osnovne infrastrukturne preduvjete za svekoliki razvoj ovog područja, posebno turistički, ali i osigurati alternativne cestovne koridore u prometnoj mreži Grada Dubrovnika.

Popularni Članci