RAST POSLOVANJA BILJEŽI SE IZ GODINE U GODINU Nada Puhjera desetmilijunta je putnica Libertasa (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
Direktor Libertasa Ante Vojvodić i pročelnik za promet Grada Dubrovnika Đuro Šutalo uručili su danas u prostorijama gradskog prijevoznika u Komolcu prigodnu nagradu svojoj desetmilijuntoj putnici. Riječ je o Nadi Puhjera, dugogodišnjoj korisnici Libertasovih usluga koja je svoju vožnju ostvarila 23. prosinca 2017. godine.

Tom prigodom, čelni čovjek Libertasa Ante Vojvodić istaknuo je kako je ovo prvi put da je tvrtka ostvarila više od deset milijuna vožnji. 'Bilježimo znatan rast u poslovanju iz godine u godinu. Nadamo se da ćemo u 2018. godini narasti barem jedan posto', kazao je Vojvodić.

Pročelnik Đuro Šutalo čestitao je nagrađenoj putnici te istaknuo dobar rad i suradnju gradskih tvrtki i upravnih odjela. 'Uzlazna putanja prihoda i broja putnika je zaista za pohvaliti se. Nadamo se da će se i u idućim godinama tako nastaviti. Moram istaknuti i dobru suradnju Upravnog odjela i gradskih tvrtki koja je zaista na visokoj razini', naglasio je Šutalo.

Desetmilijunta putnica, Nada Puhjera, koja je, uz prigodni poklon paket, nagrađena i godišnjim pokazom Libertasa, zahvalila je na poklonima te istaknula zadovoljstvo uslugama ove gradske tvrtke. 'Nadam se da će i u budućnosti Libertas biti na usluzi svojim korisnicima i na ponos Dubrovniku. Autobusima se vozim svaki dan i zaista nema nikakvu primjedbu', istaknula je Puhjera.

Popularni Članci