Reagirali iz Cammea: Mi smo najjeftiniji u Dubrovniku, planiramo utrostručiti broj vozača i automobila za vrijeme sezone

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Cammeo
Cijene taksi usluga u Dubrovniku često su tema lokalnih i nacionalnih medija. 

Dubrovački dnevnik nedavno je objavio usporedbu cijena tko je jeftiniji Uber, Cammeo ili Eko taksi na ruti od Pila do Lapada. Usluga Eko taxija pokazala se kao najpovoljnija te je iznosila od 23 do 29 kuna. Taxi Cammeo je za istu uslugu nudio iznos od 53 do 64 kune, dok je kod Ubera najjeftiniji prijevoz na toj dionici od 40 kuna. 

Iz Taxi Cammea uputili su reakciju na ovaj napis jer smatraju kako "sadrži netočne i neprovjerene informacije koje nisu u skladu s realnim stanjem".

"Usporedba cijena vožnji napravljena je isključivo pomoću procjene iste unutar aplikacije čije fotografije sučelja ste i objavili. Osim što rute spomenutih taksi prijevoznika koje je obuhvaćalo vaše istraživanje nisu identične, isto je napravljeno površno te nije obuhvaćalo sve faktore koji utječu na potpunost i točnost krajnjeg rezultata", smatraju iz Cammea dodavši kako to krajnjim korisnicima daje netočne informacije o cijenama prijevoza u Dubrovniku.

"Osim cjenika njegovih usluga, Cammeu u prilog idu i brojna istraživanja čiji rezultat je pokazao i dokazao da je Cammeo zaista najjeftiniji. Također, bili smo toliko slobodno te smo napravili vlastito istraživanje koje je potvrdilo ono o čemu pišemo", naveli su te poslali tablice usporedbe cijena i fotografije računa.

"Cammeo danas broji preko 1200 zaposlenih i 700 taksi vozila, a dostupan je u 36 gradova u tri države, što ga čini najvećim prijevoznikom u regiji. U Dubrovniku poslujemo od rujna 2018. godine, trenutno smo na dubrovačkim ulicama prisutni s deset automobila te imamo dvadeset vozača, a te brojke planiramo utrostručiti za vrijeme sezone", najavili su iz Taxi Cammea.

Popularni Članci