REAKCIJA IZ BOWE 'Zaposlenici su van radnog vremena pošli na odmor, nitko nije teže stradao'

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: DD Čitatelj
U noći s petka na subotu dogodila se pomorska nesreća u kojoj je brodica restorana Bowa potonula te su dvije osobe ozlijeđene prilikom incidenta.

Kako je Dubrovački dnevnik ranije pisao nesreća se dogodila između 1:30 i 2:00 sata ujutro, a prema neslužbenim informacijama, do nesreće je došlo kada je brod restorana Bowa udario u nepoznati plutajući objekt pri velikoj brzini. 

Vlasnik restorana Bowa Pero Šare pojasnio je kako su četiri zaposlenika restorana, u kasnim večernjim satima, izvan radnog vremena, uputili se prema Mljetu radi slobodnog korištenja dnevnog odmora.

"Obzirom na vremenske neprilike, u vožnji su naletjeli na predmet koji je  prouzrokovao oštećenje i potapanje broda. Srećom, nitko od sudionika nije teže stradao niti je itko hospitaliziran. Policija je odmah obaviještena o slučaju i u tijeku je očevid kojim će se utvrditi više detalja o samoj nezgodi", naveo je Šare te dodao kako uprava društva Bowa i zaposlenici surađuju s policijom i državnim odvjetništvom.

"Mislima smo uz naše zaposlenike koji su otpušteni na kućno liječenje i nadamo se njihovom brzom oporavku. Restoran Bowa od ove godine posluje pod istim brandom, ali s novim vlasnikom te nastavlja sa svojim radom ususret svim poslovnim izazovima, kao i do sad", zaključio je vlasnik restorana Pero Šare.

Potonuo gliser, opet od restorana BOWA, putnici spašeni, ima ozlijeđenih

Popularni Članci