DOBRI REZULTATI ZA DUBROVAČKI STEP 'N JAZZ Lana Urlić u Njemačkoj osvojila srebro, podržite ih na Supertalentu u nedjelju

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Dubrovački plesni studio Step ‘n Jazz otputovao je zadnji tjedan u studenom u Njemačku da bi sudjelovali na svjetskom prvenstvu u stepu. Prvenstvo organizira međunarodni plesni savez IDO i u njemu su sudjelovala 1372 step plesača iz 19 država.

Ove godine su hrvatski steperi iz Dubrovnika i Zagreba ispisali povijest. U kategoriji seniorskih ženskih sola su prva tri mjesta odnijele hrvatske plesačice među kojima je i Lana Urlić iz studija Step ‘n Jazz što je za njih nevjerojatan rezultat koji se ostvario u najvećoj kategoriji ovogodišnjeg natjecanja. Od 39 natjecatelja u kategoriji, Lana se izborila za srebro, a cure iz Zagreba su osvojile zlato i broncu.

"U povijesti ovog natjecanja nikad se nije dogodilo da je u ovoj kategoriji jedna država zauzela cijelo postolje. Vidjeti tri hrvatske zastave bio je trenutak koji će cijela reprezentacija pamtiti cijeli život", opisali su iz studija Step 'n Jazz iz kojega je na svjetskom natjecanju sudjelovalo 40 plesača.

"Naša djeca su kao i svake godine na iznimno visokom nivou predstavili Dubrovnik i Hrvatsku. Nažalost ove godine su nam u ostalim kategorijama izmakli finala za par mjesta, ali i dalje smo ponosni na sve naše plesače jer smo u svim kategorijama izborili prolazak u polufinale. Na prvenstvu ove veličine i kvalitete je i to ogroman uspjeh. Lana je uz srebro u solo kategoriji osvojila još jedno srebro u kategoriji seniorskih betlova, tako da nosi dva odličja u nas Grad. Cijeli klub, od trenera do svakog djeteta joj ovim putem čestita na nevjerojatnom uspjehu", poručili su iz plesnog studija te najavili kako su već krenuli s pripremama jer u nedjelju nastupaju u polufinalnoj emisiji Supertalenta.

"Pozivamo ovim putem sve građane da ih u nedjelju podrže svojim glasom!", istaknuli su iz Step 'n jazza.

Popularni Članci