SLAVLJE U ANTIKE Od 1991. godine HDZ nije imao bolje rezultate na kotarskim izborima (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr
HDZ je ostvario pobjedu u većini gradskih kotara i mjesnih odbora na izborima koji su zadnji put raspisani prije osam godina. 

Od osam gradskih kotara HDZ je pobijedio u njih šest: Gruž, Lapad, Mokošica, Pile-Kono, Komolac, Montovjerna, a osvojili su i 16 mjesnih odbora od 17.

Posebno je značajan rezultat za HDZ u Lapadu gdje su ostvarili najbolji rezultat od 1991. godine sa Zlatkom Begušićem, a izvrsne rezultate ostvario je i Blaž Pezo u Mokošici kao i Katarina Doršner u kotaru Pile-Kono. U mjestom odboru Trsteno mladi Antun Bošković pobijedio je dugogodišnjeg suparnika Srećka Trojanovića.

"Drage sugrađanke i sugrađani hvala vam na podršci. Pobjeda HDZ-a na kotarskim izborima. Od ukupno 207 mandata, HDZ je osvojio 162 mandata. Hvala Vam, nastavljamo zajedno graditi Grad po mjeri građana!", poručio je potpredsjednik dubrovačkog HDZ-a Marko Potrebica. 

I predsjednik dubrovačkog HDZ-a gradonačelnik Mato Franković zahvalio se građanima na izlasku na kotarske izbore te naveo kako je ukupan broj onih koji su izašli 5498, a HDZ je osvojio 3450 glasova, odnosno 63 posto što je pretvoreno u mandate 162 ili 78 posto mandata.

"Zahvaljujem se na velikoj podršci koju smo dobili i koja je potvrda kako ova Gradska uprava radi ono što od nas sugrađani i očekuju. Nastavljamo dalje s predanim radom za naš grad", poručio je gradonačelnik Mato Franković.

Popularni Članci