SPREMA SE NEZABORAVNO PRAĆENJE UTAKMICE Ispred sv. Vlaha LCD ekran, glazba u kafićima do ujutro

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Aida Čakić
Dubrovnik će ponovno biti uz naše Vatrene dok u nedjelju u Moskvi budu tražili naslov najbolje svjetske nogometne nacije. 

Grad Dubrovnik u suradnji s ustanovama Kinematografi Dubrovnik i Dubrovačke ljetne igre u nedjelju, 15. srpnja, od 16:30 sati na trgu ispred Luže organizira izravan prijenos finalne utakmice Svjetskog nogometnog prvenstva između Hrvatske i Francuske. 

Zbog ranijeg početka utakmice i jakog poslijepodnevnog sunca, utakmica će se projicirati na LED ekran koji će biti postavljen ispred crkve sv. Vlaha. 

Podsjetimo, gradonačelnik Mato Franković, koji će Vatrene također bodriti na Stradunu, već je donio Zaključak kojim se dopušta emitiranje glazbe u ugostiteljskim objektima na cijelom području Grada Dubrovnika do 2:00 sata ujutro, a kao i do sada, prije i poslije utakmice za prigodnu navijačku atmosferu pobrinut će se DJ.

Zbog očekivano velikog broja navijača i posjetitelja, angažirane su dodatne snage žurnih i komunalnih službi; od hitne pomoći, vatrogasaca, policije, zaštitara i djelatnika Čistoće, koji će voditi računa da praćenje ovog povijesnog sportskog događaja prođe u najboljem svjetlu, kao što je bilo i do sada, a kako uostalom i priliči Dubrovniku i Hrvatskoj.  

„Dođite u nedjelju popodne na Stradun i zajedno glasno, ali dostojanstveno ispratimo Vatrene do naslova prvaka  Svjetskog nogometnog prvenstva“, poručio je građanima gradonačelnik Mato Franković. 

Popularni Članci