ŠUŠUR U GRUŠKIM RESTORANIMA Galvagno i Pažanin oduševili posjetitelje Good Food Festivala (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: A.Č.
Vrhunac predzadnjeg dana Good Food Festivala bit će večere s poznatim hrvatskim chefovima.

Dino Galvagno već je omiljeni gost Good Food Festivala te je u subotu u restoranu Amfora, s domaćinom chefom Kristianom Kordom, pripremio posebnu večeru u pet sljedova pod nazivom ''Večera s Dinom & Wild Skins'', tijekom koje je Jo Ahearne, prva hrvatska Master of Wine, predstavila svoje vino Wild Skins koje proizvodi na otoku Hvaru. Večer je nastupom upotpunio gitarist Pero Škobelj.

Chef Ivan Pažanin, koji je već lani osvojio srca Dubrovčana na Good Food Festivalu, u restoranu Porat, s uhodanim timom restorana, je pripremio večeru u četiri slijeda koju je upotpunio s vrhunskim vinima vinarije Rizman. Za glazbeni dio večeri bio je zadužen Braco Tepšić.

Kako je u subotu bilo u vrhunskim gruškim restoranima pogledajte u fotogaleriji.

Popularni Članci