SVI GA OBOŽAVAJU! Dubrovnik na popisu 'čudesnih svjetskih mjesta'

Autor: ‎Ellie Leoni‎ Autori fotografija: Screenshot Instagram
Ugledna web stranica thewonderfulplaces.com na svojoj Instagram stranici koju prati preko 10 milijuna ljudi svakodnevno objavljuje najljepše, najegzotičnije i najatraktivnije svjetske destinacije.

U kasnim sinoćnjim satima, među svim ostalim ljepotama osvanuo je Grad, točnije fotografija koja prikazuje Porporelu i staru gradsku luku. Kao što sam naziv stranice 'The wonderful places' govori, riječ je o čudesnim mjestima na svijetu, a Dubrovnik se našao među njima te se savršeno uklopio kao najprepoznatljiviji turistički brand u Hrvatskoj. 

Duga i bogata povijest, kulturna ostavština, a na kraju i prirodne ljepote svakoga ostavljaju bez daha, a Grad je zasluženo dobio svoje mjesto i na ovome popisu među brojnim ostalim koji se svakodnevno nižu i kojima kao da nema kraja.

Već unutar 20 minuta objava je sakupila 745 lajkova i 187 komentara, a nakon 13 sati, više od 137 tisuća lajkova i preko 1282 komentara.

Najviše je bilo onih koji su zadivljeno klicali i izražavali svoje prekrasne dojmove vezane za ljepotu Grada. Neki su rekli da Dubrovnik definitivno stavljaju na popis gradova koje planiraju posjetiti, a neki su označili svoje prijatelje kako bi i oni vidjeli objavu. Komentari su se nizali na raznim jezicima, sa svih dijelova svijeta, ali jedno je sigurno, svi su oduševljeni Gradom sv. Vlaha.

Popularni Članci