Tomislav Dumančić novi je predsjednik VK Jug: 'Za mene je to velika čast, obveza i izazov' (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović, DD
Novi predsjednik Vaterpolskog kluba Jug Croatia osiguranja je Tomislav Dumančić koji je izabran na redovnoj Skupštini VK Jug kao i dopredsjednici Pero Kulaš, Lukša Jakobušić i Željan Konsuo.

Za članove Uprave izabrani su: Marko Balija, Saša Borojević, Miho Katičić, Tonči Daničić, Mato Franković, Davorko Obuljen, Srđan Gavranić, Srđan Margaretić, Mišo Glavinić, Maro Hajdarhodžić, Goran Hrnić, Vicenco Jerković, Hrvoje Jerković, Marin Kaštelančić, George Lonza, Luko Musladin, Viktor Siništaj, Edo Taslaman, Roko Tolić i Stjepan Vojnić.

Novi predsjednik kluba, inače je regionalni direktor Valamar Rivijere destinacija Dubrovnik. Dumančić je naznačio kako je ovaj odabir za njega "velika čast, obveza i izazov".

- Nadam se da ću uspjeti opravdati povjerenje te da ću zajedno s vama voditi klub ka daljnjim uspjesima kako bi ostao ponos Grada - rekao je novoizabrani predjednik kluba zahvalivši se bivšem Lukši Jakobušiću na "strašno puno dobrih stvari koje je napravio". Posebno je istaknuo kako je Jakobušić doprinjeo rezultatski i marketinški imidžu kluba na kojemu prema Dumančićevim riječima svi u Hrvatskoj zavide.

Izvješće o radu u proteklom svoja dva mandata podnio je Jakobušić koji je istaknuo društveno odgovorno poslovanja VK Jug, povezanost s drugih hrvatskim sportskim klubovima, druženja s djecom, sudjelovanje u značajnim lokalnim i nacionalnim kampanjama...

- Novom predsjedniku želim da ponovi i nadmaši uspjehe koje smo mi postigli. On je korporacijski čovjek koji će mudro sagledavati stvari, a ja sam možda malo previše emotivan bio pa sam unosio puno sebe - rekao je bivši predsjednik VK Jug Lukša Jakobušić uahvalivši se posebno Ognjenu Kržiću, Vjekoslavu Kobešćaku, Željanu Konsuu, igračima i navijačima kluba.

Gradonačelnik Mato Franković čestitao je Jugu na dosada izvanrednim rezultatima te poželio novom vodstvu jednako toliko uspjeha.

- Čini mi se da je Jakobušić najtrofejniji predsjednik Juga ikada. Ostvario je brojne kvalitetne rezultate. Grad Dubrovnik će kao i do sada snažno pratiti klub, a očekujemo i od ostalih tvrtki koje posluju u gradu da podrže klub u smislu sponzorstva - rekao je Franković najavivši ulaganja u bolju sportsku infrastrukturu u Dubrovniku.

- Moramo se time početi baviti jer imamo viziju i ideju te vjerujem kako ćemo neke stvari značajno promijeniti - rekao je gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković.

A. Čakić

Popularni Članci