TRAŽE SE UČITELJI, POSLOVOĐE, KONOBARI Provjerite koji se poslovi trenutno nude na jugu Hrvatske

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: DNŽ
U suradnji s portalom posao. hr donosimo vam tjedni pregled najboljih radnih mjesta u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. U nastavku pogledajte aktualne poslove koje su za vas odabrali stručnjaci sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Američka kompanija STARBOARD CRUISE SERVICES Ltd na luksuznim putničkim brodovima zapošljava Poslovođu - Shop Managera (m/ž). Od kandidata se traži znanje engleskog jezika te smisao za posao s ljudima/prodaja. Nudi vam se smještaj, hrana i osiguranje na brodu, dobra zarada te putovanje brodom po cijelom svijetu. Prijavite se klikom na brzu prijavu.

H & M Hennes & Mauritz d.o.o. traži Prodajnog savjetnika (m/ž). Na ovom radnom mjestu očekuje vas rad s kupcima, rad na blagajni, slaganje robe i sl. Mjesto rada je u Mlini, Trgovina H&M u SubCity centru. Prijaviti se možete ovdje.

CAFFE BAR SPLENDID za rad u Pločama traži Konobara/Konobaricu. Radno iskustvo nije važno. Više informacija saznajte klikom na oglas.

Dennis Transport d.o.o. je u potrazi za KV Vozačem (m/ž).  Zapošljava se u stalni radni odnos vozač C+E kategorije. Vozi se HR, SLO, A, IT, D, BE, FR, rade se 2 vikenda u mjesecu. Dnevnica je 80 eura za svaki provedeni dan u kamionu. Od pogodnosti poslodavac navodi benificirani radni staž. Prijavite se klikom na brzu prijavu.

PEMO d.o.o. za rad u trgovini prehrambenih proizvoda traži Prodavača (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik. Traži se radno iskustvo od minimalno jedne godine. Više informacija saznajte u oglasu.

MOZAIK d.o.o. za rad u Dubrovniku traži Referenta/icu prodaje. Osim SSS obrazovanja potrebno je i poznavanje osnova informatike. Radno iskustvo nije važno. Prijaviti se možete ovdje.

OSNOVNA ŠKOLA'OREBIĆ'S P.O. je u potrazi za Učiteljem/Učiteljicom tehničke kulture. Radno iskustvo nije važno, a radi se 16 sati tjedno. Prijavite se klikom na oglas.

VRTOVI NERETVE d.o.o. za rad u restoranu u Opuzenu traže Konobara/konobaricu. Što vas sve očekuje na ovom radnom mjestu i koji su to uvjeti koje morate ispuniti da biste bili idealan kandidat provjerite klikom na oglas.

 

ML System S.A. zapošljava na poziciji Area Sales Manager (m/f) - Croatia and Adriatic markets. Za ovu poziciju traže se kandidati s visoko razvijenim vještinama pregovaranja, vozačkom dozvolom B kategorije, poznavanjem građevinskog tržišta te s dvije godine radnog iskustva. Nudi se plaća od 9 000 kn do 13 000 kn. Više informacija o otvorenom natječaju saznajte klikom na brzu prijavu.

Mons Multifidus d.o.o. ima otvoren natječaj za radno mjesto Bravar (m/ž). Očekuje vas montiranje strojarske opreme na terenu te ostali bravarski poslovi. Nudi vam se stalni radni odnos, redovna primanja, osiguran smještaj i ugodna radna atmosfera te mogućnost napredovanja. Prijavite se klikom na brzu prijavu.

Ponudu ostalih poslova iz Dubrovačko-neretvanske županije pogledajte ovdje.

Popularni Članci