Ovo su poslovi za koje se možete prijaviti na jugu Hrvatske

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Sanjin Strukic/PIXSELL
U suradnji s portalom posao. hr donosimo vam tjedni pregled najboljih radnih mjesta u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. U nastavku pogledajte aktualne poslove koje su za vas odabrali stručnjaci sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Cammeo Franšiza d.o.o. za rad u Dubrovniku traži Vozača taxi vozila (m/ž).  Nudi vam se radni odnos u vodećoj taxi kompaniji u Hrvatskoj, iznadprosječna zarada, stimulacija kroz bonuse te mogućnost napredovanja. Osim vozačke dozvole B kategorije idealan kandidat posjeduje i izrazite komunikacijsku vještine, spremnost na timski rad te poznaje grad i okolicu. Prijaviti se možete putem brze prijave.

Goldcar Rental Croatia d.o.o. zapošljava na poziciji Car Rental Agent (m/ž).  Traži se referent za iznajmljivanje vozila s punim radnim vremenom na određeno vrijeme u uredu u Dubrovniku. Potrebno je radno iskustvo (iskustvo u iznajmljivanju je dodatni benefit), odlično poznavanje engleskog jezika te važeća vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se putem brze prijave.

DJEČJI VRTIĆ BUBAMARA u potrazi je za Odgojiteljem/icom. Mjesto rada je Dubrovnik. Očekuje vas odgojno obrazovni rad s djecom u vrtiću. Prethodno radno iskustvo je poželjno ali nije uvjet. Nudi se mogućnost stalnog zaposlenja i stimulativna primanja. Prijavite se klikom na oglas.

CAPITALIS d.o.o. traži Inženjera građevine (m/ž). Osim VSS potrebno je napredno poznavanje informatike te radno iskustvo od minimalno 3 godine. Očekuju vas svi poslovi građevinskog inženjera. Više informacija saznajte klikom na oglas.

NEOS d.o.o. zapošljava Elektroinstalatera (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik. Od kandidata se osim SSS očekuje i vozačka dozvola B kategorije, a radno iskustvo nije presudno. Više informacija saznajte klikom na oglas.

Sweet Travel d.o.o. traži Referenta za booking i transfere (m/ž). Uvjet je aktivno znaje engleskog jezika i informatička pismenost. Prijavite se klikom na oglas.

JURE DUBROVNIK d.o.o. je u potrazi za  Administratorom (m/ž). Od kandidata se očekuje SSS, poznavanje osnova informatike te 1 godina radnog iskustva. Očekuju vas administrativni poslovi, unos i izdavanje računa i jednostavni knjigovodstveni poslovi. Nudi vam se mogućnost stalnog zaposlenja. Prijaviti se možete ovdje.

EXPRESS LOGISTICS j.d.o.o. u potrazi je za Vozačem (m/ž) za prijevoz i dostavu robe. Više informacija o traženim uvjetima saznajte klikom na oglas.

ALMES - EKO d.o.o. traži Radnika na pročišćivaču (m/ž). Mjesto rada je Komolac. Očekuje vas  rad na održavanju uređaja za pročišćavanje pitke vode (vodoinstalaterski poslovi na uređaju, kontrola pumpi cjevovoda i sl.) Prijaviti se možete klikom na oglas.

OLIVA, obrt za usluge za rad u Pločama traži Pizza majstora (m/ž). Radno iskustvo je poželjno ali nije uvjet. Više info saznajte klikom na oglas.

Ponudu ostalih poslova iz Dubrovačko-neretvanske županije pogledajte ovdje.

Popularni Članci