VIDIDubrovnik: Od sada dostupan novi dubrovački internetski turistički vodič

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Dubrovački turizam dobio je još promotivni kanal na internetu - VIDIDubrovnik novi je inovativni turistički gradski vodič dostupan na svim uređajima koji imaju pristup internetu...

VIDIDubrovnik prvi je u nizu novih digitalnih turističkih gradskih vodiča pod novim brendom VIDIWorld. Vodiče odlikuje probrana lokalna turistička ponuda, dizajn po najmodernijim svjetskim standardima, velike HD fotografije i pojednostavljeno dijeljenje sadržaja na popularnim društvenim mrežama.

VIDIDubrovnik na jednom mjestu donosi cjelovitu turističku ponudu dubrovačkog kraja - korisnici u njemu mogu pronaći praktične informacije poput reda vožnji autobusa i brodova, prezentacije turističkih znamenitosti, ali i bazu najboljih restorana, hotela, shopping lokacija, mjesta za noćni izlazak i drugih zanimljivih i korisnih informacija.

Dostupan je i kalendar najzanimljivijih događanja, a dio vodiča posvećen je ponudama s popustima.

“Želimo predstaviti dubrovačku turističku ponudu na jedan moderan i svjež način, uz fokus na kvalitetne fotografije i što lakše ‘šeranje’ sadržaja na društvenim mrežama”, poručio je Jasmin Hadžić iz mlade dubrovačke tvrtke Vidi Media koja stoji iza VIDIWorld projekta. “Posebno nas veseli činjenica da lokalni turistički i ugostiteljski djelatnici jako pozitivno reagiraju na vodič kao novu atraktivnu marketinšku platformu koja promovira njihove usluge na globalnom nivou”, dodao je.

“Broj turista koji Dubrovnik ‘doživljavaju’ kroz svoje računalo, tablet ili smartphone neprestano raste, međutim forma turističkog vodiča nepromijenjena je već tridesetak godina. Mi to sada želimo promijenit i milijunima turista što kvalitetnije predstaviti sve prednosti i posebnosti dubrovačkog kraja. Fokus cijelog projekta je na kvaliteti same ponude”, kazao je Dragan Mišković, suosnivač VIDIWorld vodiča.

Iz dubrovačke tvrtke najavljuju skoro lansiranje VIDIWorld vodiča za Split, Zadar i Šibenik, a do kraja godine vodičima planiraju obuhvatiti sve značajnije hrvatske turističke destinacije, ali i regionalna središta.

VIDIDubrovnik dostupan je na svim uređajima koji imaju pristup internetu i to na http://vididubrovnik.com i http://vidiworld.com/dubrovnik
 

Popularni Članci