ZA GOGIN KORAK Malena djevojčica iz Dubrovnika napokon ima terapiju za napredak, ali ona košta previše

Autor: dubrovackidnevnik.hr
'Naša Goga i Magda trebaju pomoć kad već nitko od institucija ne pomaže, tu smo mi', objavila je na Facebook profilu Dita Lipanović čiju objavu prenosimo u cjelosti.

"Goge je dijete s posebnim potrebama, koje napokon ima posebnu terapiju kakvu treba i zaslužuje za napredak. Magda je mama lavica koja je nedavno, uz sve ostale životne nesreće koje je uporno prate, naglo ostala bez muža, tako da ona i Goge žive od osobne invalidnine, uvećanog dječjeg doplatka i naknade za njegu djeteta s poteškoćama u razvoju. Sve ukupno nekih cca 4500 kuna. A najosnovniji životni troškovi su daleko vise od toga...

Goge je trenutno na neurorehabilitaciji u Poliklinici Glavić. Dr. Joško Glavić je financirao sve do sada, međutim, previše je djece i više ne može. Svakako je napravio i više nego je mogao!

Goge je naručena 4. svibnja na sljedeći tretman, koji košta 60 tisuća kuna, a iza toga u rujnu na tretman koji košta 120 tisuća kuna.

To su novci koje Magda nema, a to su novci koji znače Gogine prve korake. Zasad je jedino neurorehabilitacija kod dr. Glavica dala vidljive i opipljive rezultate.
Tko god može, neka pomogne koliko može - za Gogin korak!", poručila je Dita Lipanović te podijelila podatke obitelji Knego za uplatu.

Magda Knego
HR5324070003262082133
Otp banka

Popularni Članci