ZA NEKOLIKO DANA! Odsad ćete iz Dubrovnika letjeti direktno za Pariz s Air Franceom

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
Air France od 19. srpnja otvara izravnu zrakoplovnu liniju Pariz-Dubrovnik-Pariz, koju će održavati do 1. rujna, priopćio je u četvrtak taj francuski avioprijevoznik.

Air Franceovi zrakoplovi će u tom razdoblju između Pariza i Dubrovnika letjeti dva puta tjedno, zrakoplovima tipa Airbus A319, piše Jutarnji.hr

Dubrovnik je zasigurno jedna od najatraktivnijih destinacija u Hrvatskoj što je Air France prepoznao te uspostavlja direktnu liniju, rekli su iz te kompanije.

Uspostavom sezonskih letova Air Francea i za domaće turiste i putnike se otvara mogućnost putovanja zrakoplovima Air Francea prema Parizu, a zatim i prema drugim svjetskim odredištima, dodali su.

Po podacima tvrtke Air France - KLM, taj avioprijevoznik iz zračne luke Schiphol u Amsterdamu i Charles de Gaulle u Parizu obavi 2200 letova dnevno, a s partnerima Delta Airlinesom i Alitalijom čini mrežu letova za Sjevernu Ameriku s 270 letova dnevno.

Air France - KLM je član Skyteam grupacije koju čini 20 aviokompanija nudeći pristup globalnoj mreži letova s više od 16.270 letova dnevno na 1057 destinacija u 179 zemalja.

Popularni Članci