ZAPOŠLJAVAJU LIBERTAS, JET2, DUBROVAČKA RIVIJERA Nude se izazovna primanja, a neki nude i stalni posao

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

METRO Cash & Carry, vodeća internacionalna kompanija u veleprodaji i najveća prodajna linija unutar METRO AG-a, u potrazi je za prodavačem (m/ž) u Dubrovniku. Odabranu osobu očekuje zaprimanje i propisno skladištenje robe, izlaganje i prezentacija robe, prepakiravanje/označavanje robe, evidencija isteka rokova te brojne druge zadaće po nalogu poslodavca. Više konkretnijih detalja oko uvjeta prijave možete saznati na linku.

Jet2.com Limited, poznatiji kao Jet2, britanska je niskotarifna zrakoplovna tvrtka koja obavlja redovite i čarter usluge. Za svoj tim u Dubrovniku zapošljava na dvije pozicije: Resort / Airport Customer Helper (m/ž) i Resort Customer Helper (Rep) (m/ž). Očekuju vas izazovna zarada, brojni treninzi i odlična atmosfera u timu. Okušajte svoju sreću klikom na link.   

Građa d.d., jedna od vodećih hrvatskih trgovina materijala za gradnju, u Dubrovniku zapošljava na impresivnih devet pozicija. Prodavač (m/ž) i vozač viličara/skladištar (m/ž) traženi su kadrovi. U osam prodajnih centara (Dubrovnik, Hvar – Stari Grad, Opuzen, Rijeka, Šibenik, Solin, Zadar i Zagreb) nalazi se bogat asortiman provjerenih domaćih i inozemnih proizvoda vrhunske kvalitete, pa ukoliko želite upotpuniti ovaj tim, nemojte ni trenutka razmišljati, prijavite se.

Appen Butler Hill Pty Ltd., globalni lider u području jezika i tehnologije pretraživanja, zapošljava na poziciji: Croatian Translator (m/ž) za rad od doma. Traže se izvorni govornici ili govornici bliski domaćim hrvatskim govornicima koji mogu prevoditi s engleskog i njemačkog jezika na hrvatski, i obrnuto. Posebne pogodnosti koje nudi poslodavac uključuju fleksibilan raspored i rad od kuće. Trebate samo znanje navedenih jezika i odličnu internetsku vezu. Ako zadovoljavate ove kriterije, nemate što čekati  – prijavite se.

KLARISA d.o.o. vas poziva da se prijavite na natječaj za pomoćnog ekonoma (m/ž). Glavne zadaće na ovoj poziciji uključuju pomoć prilikom obavljanja svakodnevnih poslova nabave, raspoređivanje namirnica, brigu oko dokumentacije, kao i obavljanje poslova vezanih za poštu. Svoju zamolbu sa životopisom možete poslati putem maila iz oglasa.  

Agro Gold d.o.o. s ciljem povećanja prodaje i tržišnog udjela na području južne Hrvatske (od Splita do Dubrovnika), zapošljava komercijalnog administratora (m/ž) u Opuzenu. Što trebate imati? Prije svega SSS - ekonomske ili trgovačke škole (prednost). Također, potrebna vam je i visoka razina komunikativnosti, pedantnosti i ažurnosti te dobro poznavanje rada u MS Office-u. Radno iskustvo nije uvjet za prijavu. Očekuje vas redovita primanja uz mogućnost povećanja istih, kao i rad u ugodnoj atmosferi u stabilnom poduzeću. Prijavite se.

Turistički kompleks Hoteli Dubrovačka rivijera d.d. nalazi se na dubrovačkoj rivijeri u neposrednoj blizini Dubrovnika i zračne luke Čilipi. Pozivaja vas da se priključite njihovom uspješnom ugostiteljskom timu i da aplicirate za radno mjesto: stručni suradnik zapošljavanja (m/ž). Na ovom poslu ćete sudjelovati u procesima i aktivnostima interne i eksterne selekcije i zapošljavanja. Potrebno je da imate  VSS/VŠS društvenog, humanističkog ili ekonomskog smjera, najmanje dvije godine radnog iskustva u području ljudskih potencijala, radno iskustvo na poslovima selekcije, znanje engleskog jezika u govoru i u pismu te visoku razinu organizacijskih vještina. Ukoliko se pronalazite u oglasu – izvršite prijavu.

Libertas Dubrovnik d.o.o., autobusni prijevoznik, u Komolcu, u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, zapošljava 2 dispečera (m/ž) za organizaciju rada i smjena vozača. Više o natječaju i uvjetima možete doznati na linku.  

Trames d.o.o. zapošljava dva arhitektonsko-građevinska tehničara u Dubrovniku. Potrebno vam je napredno poznavanje informatike, AutoCADa, Excela, Worda. Vaše prijašnje radno iskustvo ne igra ulogu kod odabira kandidata, a prijavu možete izvršiti putem linka.

Dental Centar ŽUPA poziva u svoj tim doktora dentalne medicine (m/ž) za rad u mjestu Čibača. Poslodavac vam nudi i pomoć oko smještaja te mogućnost stalnog zaposlenja. I više nego dovoljno razloga da kliknete na ovaj oglas za posao i aplicirate.  

Za dodatne poslove iz Dubrovačko-neretvanske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

Popularni Članci