ZAPOŠLJAVAJU VALAMAR, EKO TAXI, GRAWE... Bacite oko na oglase za poslove koji se nude u Dubrovniku i okolici

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Valamar
U 2020. nemojte ignorirati svoj potencijal!

Pronađite najbolji mogući posao za sebe i napišite novo poglavlje života uz ljude koje volite. U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada.

Boutique Hotel Marco Polo zapošljava na pozicijama Head of Recepcion – Sercise and Concierge (m/ž) i Šef recepcije, sercisa i Concierge (m/ž) u Dubrovniku. Rok prijave je 25.2. Nudi se iznadprosječna plaća, rad u vrlo atraktivnom i novom objektu te mladom i kreativnom timu. Postoji mogućnost rada za bonus i proviziju od prodaje. Traži se tečno znanje engleskog jezika, a prednost je znanje nekog drugog stranog jezika. Dobro znanje o Hrvatskoj i dubrovačkom kraju potrebno je za informiranje gostiju o znamenitostima i ponudi same destinacije. Aplicirajte.

Hedera Estate zapošljava voditelja tehničke službe (m/ž) u Dubrovniku. Rok prijave je 31.1. Osnovni zadaci su: planiranje i organiziranje rada odjela, vođenje odjela i upravljanje ljudskim potencijalima. Traži se iskustvo na istim ili sličnim poslovima minimalno tri godine, dobra pismena i usmena komunikacija na engleskom jeziku, znanje rada u MS Office paketu i vozačka dozvola B kategorije. Aplicirajte.

Enesys S.R.O. traži kapetana na brodu (m/ž) na Jadranskome moru. Potrebna je završena srednja škola, godinu dana radnog iskustva, dobro znanje engleskog jezika, a poželjne su vještine i iskustvo u kuhinjskom radu i posluživanju. Potrebna je osoba dobrog općeg zdravstvenog stanja i tjelesne kondicije. Prijavite se na linku.

Wind Rose & Sailing d.o.o. zapošljava brodskog kuhara (m/ž) za područje Jadrana. Prijave su otvorene do 21.2. Potrebno je radno iskustvo. Prilikom ulaska u uži krug bit će potrebno prezentirati jedno jelo. Prijavite se ovdje.

Sunsail Adriatic d.o.o. u potrazi je za brodskim strojarom (m/ž) u bazi u Dubrovniku. Rok prijave je 29.1. Primarne dužnosti vezane su za jahte i bazu. Radni dani izvan glavne sezone su od ponedjeljka do petka, a u glavnoj sezoni od petka do utorka. Traži se poznavanje engleskog jezika, a znanje drugih je bonus. Potrebne su i odlične komunikacijske sposobnosti, organizacijske sposobnosti i sposobnost određivanja prioriteta u radu. Jedrenje na jahtama je poželjno, ali nije bitno. Kliknite na link  i ostvarite prijavu.

Workforce za svoje klijente zapošljava na pozicijama dostavljač u prodaji (m/ž) i servisni tehničar za dizala (m/ž) u Dubrovniku. Poslodavac nudi stimulativna primanja, plaćene troškove prijevoza i rad u dinamičnom okruženju. Doznajte više o željenom poslu i prijavite se čim prije putem linka.

Grawe Hrvatska traži predstavnika prodaje (m/ž) u Dubrovniku i okolici. Željeni kandidat dinamičan je, komunikativan, proaktivan i spreman učiti. Očekuje se upoznatost s kretanjima na tržištu financija. Potrebna je minimalno jedna godina iskustva, a prednost je raspolaganje vlastitim automobilom.  Grawe nudi priliku za stalnim usavršavanjem, mogućnost napredovanja i nagrade za postignute rezultate. Aplicirajte do 6.2.

Mlinar zapošljava vozača (m/ž) u Metkoviću. Posao se sastoji od preuzimanja robe u skladištu i prijevoza prema zadanim linijama. Potrebna je minimalno godina dana radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima te je poželjno posjedovanje digitalne kartice vozača. Poslodavac nudi poticajno radno okruženje, mjesečne nagrade za rezultate rada, božićnicu, uskrsnicu, dar za dijete, jubilarne nagrade, loyalty karticu, osigurava radnu odjeću i obuću te deterdžent za pranje i ostalo. Rok prijave je 16.2. Prijavite se.

Eko Taxi zapošljava vozače (m/ž) na području Dubrovniku. Rok prijave je 12.2. Od osobe se očekuje posjedovanje vozačke dozvole B kategorije i da aktivno vozi, spremnost na rad u smjenama, razvijene komunikacijske vještine, marljivost, snalažljivost i odgovornost u radu. Svi zainteresirani, prijavite se čim prije klikom na link.

Valamar zapošljava na pozicijama: pomoćni konobar (m/ž), spremačica (m/ž), recepcionar (m/ž), animator (m/ž), suradnik za odnose s gostima (m/ž), a la carte kuhar (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik. Na poslove možete aplicirati najkasnije do 30.1. Poslodavac nudi smještaj i tople obroke, rad u dinamičnom i poticajnom okruženju, edukacije. Prijavite se i pogledajte ostale poslove ovog poslodavca na linku.

Za dodatne poslove iz Dubrovačko – neretvanske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Popularni Članci