VOZAČI, VAŽNA OBAVIJEST Zatvorena Vukovarska, narednih dana vozit ćete drugačije

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Radarska kontrola
Zbog nastavka izvođenja radova na izgradnji II. faze oborinske odvodnje Vukovarske ulice i sanaciji dijela sustava javne vodoopskrbe i fekalne odvodnje od danas do 20. prosinca 2018. godine primjenjivat će se privremena prometna regulacija, izvijestili su iz Grada Dubrovnika. 

1.    Za prometovanje svih vozila zatvara se dio Vukovarske ulice od skretanja u poslovni centar „Mercante“ do skretanja iz Ulice Šipčine uz važnu napomenu da sva vozila u ovoj podfazi i dalje ulaze na postojeći ulaz „Mercante“, odnosno izlaze kroz Ulicu Šipčine.

2.    Zbog nemogućnosti ove privremene premosnice da primi sva vozila koja uobičajeno prometuju pravcem od benzinske postaje INA-e dalje kroz Vukovarsku ulicu prema Lapadu i Gružu, upućuje se preporuka građanima da u navedenom razdoblju koriste alternativne pravce poput Ulice Iva Vojnovića i Ulice Andrije Hebranga.  

3.    Spojna  cesta između Vukovarske ulice i Ulice Ante Starčevića, pored zgrade „Atlant“ centrapostaje jednosmjerna s dva vozna traka iz smjera Ulice Ante Starčevića.

4.    Spojna cesta između Vukovarske ulice i Ulice Ante Starčevića, pored zgrade „Downtown“ centra postaje jednosmjerna iz smjera Ulice Ante Starčevića. Pri dnu navedene spojnice omogućit će se desni skretač za ulazak vozila u Pemo centar, telijevi skretač za nastavak vožnje Vukovarskom ulicom.

5.    Parking na spojnici između Vukovarske ulice i Ulice Ante Starčevića, pored zgrade „Downtown“, iz smjera ulice Ante Starčevića s desne strane se ukida u navedenom vremenskom roku.

Molimo sve sudionike u prometu i cijenjene građane da kretanje prilagode privremenoj prometnoj regulaciji, kao i za razumijevanje i strpljenje jer se radi o važnoj investiciji čije izvođenje je, zbog položaja prometnice u samom poslovnom središtu, iznimno zahtjevno. 

O drugim fazama izgradnje javnost će biti pravovremeno obaviještena.

Popularni Članci