ZAVRŠIO U PRITVORU Poznati kriminalac ispred kafića u centru Dubrovnika pištoljem nasrnuo na ženu

Autor: Luka Autori fotografija: Shutterstock
Ranije osuđivani narkodiler Igor Šarlija (49) pritvoren je proteklog petka u Policijsku upravu dubrovačko – neretvansku zbog kaznenog djela prijetnje vatrenim oružjem. Nakon pretresa stana je priveden te predan pritvorskom nadzorniku.

Kako Dubrovački dnevnik neslužbeno doznaje, 49-godišnji Šarlija je u ranim jutarnjim satima 11. svibnja vatrenim oružjem prijetio 41-godišnjakinji u Ulici od Batale ispred jednog ugostiteljskog objekta u Lapadu.

Nakon što ga je oštećena prijavila službenicima Policijske postaje isti je u kasnim večernjim satima priveden uz nalog za pretres stana.

Kako neslužbeno doznajemo, u pretrazi nisu pronađeni predmeti od interesa istrage, odnosno nije pronađeno vatreno oružje s kojim je osumnjičeni počinio kazneno djelo prijetnje.

Prema saznanjima Dubrovačkog dnevnika istraga se nastavlja, dok je sudac istrage Šarliji odredio 30 dana pritvora.

Podsjetimo, 49-godišnji Šarlija ima podeblji dosje u policiji. I hrvatsko se pravosuđe bavilo Šarlijom zbog brojnih kaznenih djela zlouporabe teških droga, zbog čega je već i osuđivan, a 2015. godine je pobjegao u Bosnu i Hercegovinu skrivajući se od policije u akciji 'Gladius 3'.

Šarlija je u srpnju 2015. godine neometano prešao državnu granicu, prošetao se gradom, ušao u dvorište zgrade PU u Villi Palma i predao se policijskim službenicima Odjela za kriminalitet droga Policijske uprave dubrovačko - neretvanske. 'Evo me, došao sam se predati,' rekao im je tada Šarlija.

Popularni Članci