ANA MASLAĆ PLENKOVIĆ Tko je samozatajna Dubrovkinja koja izbjegava kamere

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Igor Kralj/PIXSELL
Samozatajna supruga Andreja Plenkovića, Ana Maslać Plenković, privukla je pozornost hrvatske javnosti tijekom posjeta kineskog premijera Lija Keqianga. Ana Maslać sa suprugom se tad pojavila na Međunarodnoj zračnoj luci Franjo Tuđman gdje je s njim dočekala kineskog premijera i njegovu suprugu Cheng Hong.

Lijepa Ana pojavila se u kreaciji hrvatskog modnog brenda Nebo, poglede je privlačila u elegantnom bijelom kaputu ispod kojeg je nosila neupadljivu crnu haljinu. Sa suprugom kineskog premijera zatim je obišla Nacionalni park Plitvička jezera, a fotografi su budno pratili svaki njihov korak.

Anu Maslać Plenković rijetko se može vidjeti u javnosti. Šef HDZ-a svoj obiteljski život uspješno skriva, a o samozatajnoj Ani poznato je tek da je pravnica rođena u Dubrovniku te da je supruga upoznala u saboru, gdje je radila kao šefica Službe za pravne poslove i ljudske potencijale. Krajem 2014. Ana je rodila sina Marija, dok je početkom 2017. godine na svijet donijela djevojčicu Milu.

Iako se ne zna kad su se Ana i Plenković točno upoznali, zna se da su se vjenčali u listopadu 2014. godine, a dva mjeseca kasnije rodio im se sin. Mediji su tada pisali da je Ana rodila sina na svoj 35. rođendan.

Posljednji put je hrvatska javnost mogla vidjeti Anu Maslać Plenković tijekom posjeta papi Franji. Ana se tad pojavila u crnoj kombinaciji, također s potpisom hrvatskog brenda Nebo, očito njoj omiljenog. U rukama je nosila kćerkicu Milu, a kasnije je jedan španjolski modni brend dječje odjeće fotografiju obitelji Plenković iskoristio za reklamu haljinice koju je nosila malena Mila

Audijencija kod Pape je ujedno bila Anino prvo javno pojavljivanje otkako je njen suprug preuzeo dužnost premijera, prenosi Index.hr.

Ana Maslać Plenković sestra je HDZ-ovog dubrovačkog gradskog vijećnika Ivana Maslaća.

Popularni Članci