Bepo Matešić imao je srčani udar, slijedi mu strogo mirovanje

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Filip Brala/PIXSELL
Zadarski pjevač Bepo Matešić (73) u srijedu je došao u bolnicu jer se žalio na bol u trbuhu. Liječnici su nakon pregleda ustanovili kako je pjevač imao srčani udar, i to dva dana ranije.

- U ponedjeljak ga je nešto uhvatilo. Govorio je da ga boli želudac, ali to ga nije spriječilo da u ponedjeljak popodne uzme motiku i ode kopati u polju - kaže njegov sin Joško Matešić za 24 sata i nastavlja: 

- Trpio je bolove dva dana, išao je doktoru i naravno da su mu rekli da je sa želucem sve u redu, a vadio je i krv. I ti nalazi su bili dobri. Onda smo ga u srijedu odveli na Hitnu. Izašao je iz auta i sam odšetao.

Liječnici su bili šokirani što je Bepo normalno hodao, ali i uspio funkcionirati dva dana jer inače zbog tako velikog ugruška, ljudi inače padaju s nogu od bolova. Kritičnih 24 sata je prošlo, a Bepo se u četvrtak osjećao bolje. Imao je kontrolu i mora piti lijekove koji bi mu trebali 'razbiti' ugrušak, a onda će mu ugraditi prijemosnice. 

- Organizam mu zasad odlično reagira na lijekove, ali na srcu ima veliko oštećenje. Nekako mi je logično da je prvo pomislio na želudac jer je već imao probleme s njim kad je imao polipe... Ali evo, sad mu slijedi strogo mirovanje. Nadamo se kako će sve biti dobro - rekao je Joško za 24 sata.

Popularni Članci