BRAVO DOKTORE! Joško Glavić otvorio novi neurorehabilitacijski centar robotikom!

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
Iz Poliklinike Glavić na društvenim mrežama je izašlo priopćenje koje prenosimo u cijelosti

S velikim ponosom i nestrpljenjem ističemo kako je Poliklinika Glavić proširila svoje poslovanje te je neurorehabilitacijskom odjelu u Dubrovniku, nakon nebrojenog broja upita i želja naših pacijenata, pridružen NEUROREHABILITACIJSKI CENTAR ROBOTIKOM U ZAGREBU.

Neurorehabilitacijski centar prvi ovakve vrste u aktivnom liječenju i neurorehabilitaciji neuroloških pacijenata u ovom dijelu Europe, ujedno je i najveći regionalni centar rehabilitacije robotikom te zahvaljujući kvaliteti i profesionalnosti rada nosi priznati naziv "HOCOMA - NEUROREHABILITATION REFERENT CENTER for EASTERN EUROPE" dodjeljen od strane jednog od najvećeg svjetskog proizvođača robotskih uređaja.

Centar se nalazi unutar poznatog poslovnog centra "Green Gold Centar", na adresi Radnička cesta 54, u Zagrebu i raspolaže velikim brojem najmodernijih i najinovativnijih robotskih uređaja današnjice, švicarskih tvrtki „HOCOMA“ i „TYROMOTION“. Uz veliki „open-space“ rehabilitacijski prostor, centar posjeduje i najmodernije opremljene ordinacije čime će na jednom mjestu biti objedinjena cjelokupna rehabilitacija od prvog do posljednjeg dana boravka pacijenta. 

Popularni Članci