Crna Gora okupila najveće regionalne zvijezde za novogodišnje praznike

Autor: dubrovackidnevnik.hr
More, nezaboravne novogodišnje proslave na otvorenom, planinski sadržaji i neizbježna doza adrenalina - sve to očekuje one koji se odluče da im Crna Gora bude prvi izbor, kako za proslavu novogodišnjih praznika tako i za kvalitetan zimski  odmor.

I ove godine, primorski gradovi poput Budve, Herceg Novog, Tivta i Bara spremno dočekuju goste u namjeri da opravdaju epitet najboljih novogodišnjih proslava pod vedrim nebom.

Novogodišnja proslava na otvorenom je trend koji se na ovim prostorima prakticira u posljednjih nekoliko godina, a „blage“ prosinačke noći bez snijega pogoduju svima, pa se sve više ljudi opredjeljuju upravo za ovaj aranžman novogodišnjeg dočeka. Crna Gora je, dakle, postala brend kada je u pitanju proslava Nove godine na otvorenom, a svjesni su toga i organizatori, pa su i ove godine uspjeli da najveće muzičke zvijezde na ovim prostorima, dovedu u tamošnje primorske gradove.

Sinonim dobrog provoda i odličnog zvuka na otvorenom je najatraktivniji grad Crne Gore – Budva koja i ove godine novogodišnju zabavu počinje već 29. prosinca, koncertima grupe „Hlаdno pivo „ i „S.A.R.S“, dok će 30. prosinca svi gosti nа otvorenom imаti priliku uživati uz dobre zvuke rokenrolа i to uz „Bаjаgu i instruktore“. Rokenrol zabava se nastavlja i za novogodišnju noć, 31. prosinca gdje će sve posjetitelje na otvorenom u Budvi zabavljati „Bijelo dugme”. Njihov program se nastavlja 1. siječnja kada će nastupati grupe „Elemental” i „Dubioza kolektiv”. Sastavni dio novogodišnjeg programa činit će i nastupi lokalnih, crnogorskih muzičara, kao poseban program za najmlađe.

I u Tivtu se očekuje dinamičan program, koji će trajati desetak dana, a u novogodišnjoj noći nastupit će hrvatska zvijezda Gibonni, a prvog siječnja sve posjetitelje će zabavljati Željko Joksmiović dok je drugi siječnja rezerviran za malo drugačiji žanr uz zvuke Nede Ukraden.

Za dobar ritam prvih minuta 2018. godine u Kotoru pobrinut će se “Letu Štuke”, Rambo Amadeus, “Partibrejkersi” i “Električni orgazam”, a drugog dana će nastupiti bendovi „Veliki Prezir“, „Strayy Dogg“, „Obojeni program“, „Let 3“ i „Disciplina kitchme“. Program počinje u 19 sati i trajat će do 3 sata. U ovom gradu će biti organiziran i bogat program u okviru manifestacije "Od Božića do Božića".

Herceg Novi i ove godine ima dobro organiziran novogodišnji praznični program. Najmlađi će već 30. prosinca uživati u bogatom programu Dječje nove godine i slatkom bazaru, 31. prosinca ra nastupaju bend „Senika đeca“ a glavna zvijezda večeri je Vlado Georgiev. Novljani i gosti tog grada će 1. siječnja uživati u nastupu „Sinhro benda“ i „Van Gogh-a“, a 2. siječnja nastupaju Dragoljub Đuričić s bendom „Balkanska lavina“ i „Tropico bend.“

Bar će ove godine svim posjetiteljima priuštiti nezaboravne novogodišnje praznike. Barski novogodišnji happening održavat će se od 28. prosinca do 2. siječnja uz brojne zvijezde s domaće i regionalne glazbene scene. Svi koji se odluče Novu godinu dočekati u Baru uživat će u nastupu Marije Šerifović, a 1. siječnja goste će zabavljati „Plavi orkestar“.

I u Podgorici se priprema bogat program na glavnom trgu, gdje će nastupiti hrvatska zvijezda Toni Cetinski, 1. siječnja nastupit će Vlatko Stefanovski i Sergej Ćetković. U hotelu „Hilton Podgorica“ u novogodišnjoj noći gostovat će Marina Visković i Bane Nedović, a u hotelu „Verde“ Ana Bekuta 31. prosinca i „Riblja Čorba“ 1. siječnja.

I u hotelima je organiziran tradicionalno atraktivan program tijekom novogodišnjih praznika. U hotelu “Splendid Resort & Spa” goste će zabavljati Severina i Haris Džinović, a u hotelu „Palas“ nastupit će Lepa Brena, grupa „Magazin“, Aco Pejović, Halid Bešlić i „Big band“ - orkestar Dejana Petrovića.

Ni gradovi na sjeveru neće iznevjeriti vaša očekivanja. Hoteli na sjeveru organiziraju spektakularan program za novogodišnje praznike. U hotelu Onogošt u Nikšiću goste će 1. siječnja zabavljati „Tropico bend“, 2. siječnja Aco Pejović, 6. siječnja „Creative bend“ i 7. siječnja „Legende“. U hotelu „Bianca Resort and Spa“ tijekom novogodišnjih praznika gostovat će Petar Mitić, Katarina Živković, Ivana Selakov, Dejan Matić.

Nije sаmo miris Jadrana u siječnju, kvalitetna glazba i zаbаvа nа otvorenom nešto što Crnu Goru izdvаjа od ostаlih i zbog čegа je postаlа nаjpoznаtijа destinаcijа zа novogodišnje prаznike. Ova zemlja nudi brojne mogućnosti za potpun odmor, a idealan bijeg od stvarnosti, stresa svakodnevice su crnogorske planine koje spremno dočekuju goste. U crnogorskim ski centrima Žabljak, Kolašin, Vučje, Lokve i Turjak već su počeli da pristižu prvi gosti, a zbog povoljnih vremenskih prilika, turisti već sada mogu uživati u snijegu i prepustiti se zimskim čarolijama. Cijene na bazi polupansiona u hotelima u ski centrima tijekom zimske sezone se kreću od 24 eura u hotelima sa 3***, od 35 eura u hotelima sa 4****, a u privatnom smještaju od 10 eura do 20 eura po osobi, ovisno od kategorije i lokacije objekta.

(promo)

Popularni Članci