Humanitarna udruga Dobra volja omogućila ljetovanje za tri obitelji, a kreću i nove akcije

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Olja Ljubišić
I u ovo ljetno vrijeme Humanitarna udruga Dobra volja Zagreb ne prestaje sa radom. 

Nakon proljetne akcije sakupljanja novčanih sredstava za izgradnju novog doma za obitelj Dugalić, u kojoj je u periodu od 3 mjeseca sakupljena 31000 kn, I o kojoj je Dubrovački dnevnik već ranije izvještavao, predsjednica udruge Dobra Volja iz Zagreba Marijana Matešić sa svojim volonterima je u svakodnevnoj potrazi za polovnim kontejnerom od cca 32m2 kojeg bi prenamijenili u stambeni prostor...

Istovremeno smo uspjeli pronaći smještaj za 3 obitelji, od kojih su neke po prvi put na ljetovanju. Ovim putem gosp. Marijana želi se zahvaliti svima koji su sudjelovali u akciji za obitelj Dugalić, svima koji gotovo na svakodnevnoj bazi potpomažu rad udruge, svima koji su ponudili besplatan smještaj djece štićenika i njihovih obitelji kako bi im omogućili da dožive ugođaj ljeta na moru, te svim ljudima koji će tek ponuditi svoju pomoć u budućim akcijama. Isto tako gosp. Marijana poziva sve koji to nisu, a željeli bi se uključiti u humanitarno djelovanje da pogledaju rad udruge na Facebook i internet stranici udruge i ukoliko je moguće postanu volonter ili član, jer što je više članova to je više mogućnosti za pomoć našim građanima koji se svakodnevno javljaju u udrugu u potrazi za pomoći.

U pripremi smo i za akciju sakupljanja sredstava za školski pribor našim štićenicima koji na jesen kreću u nove školske avanture. Akcija će biti aktualna u kolovozu, a sve vezano uz akciju moći ćete pratiti na Facebook ili stranici udruge, te na kontakt predsjednici udruge gosp. Marijani Matešić.

Također, humanitarnoj udruzi, ako želite, možete uplatiti iznos na broj računa Erste&Steiermarkische bank d.d. HR0524020061100787075 SWIFT BROJ ESBCHR22.

Popularni Članci