JE LI OVAJ IZNAJMLJIVAČ PRETJERAO? Ljudi su bijesni zbog uvjeta koje je postavio u svom apartmanu

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
Na popularnoj Facebook stranici Dnevna doza prosječnog Dalmatinca objavljen je dio prepiske između jednog gosta i iznajmljivača na Jadranu.

Ton kojim je mail intoniran kao i uvjeti koje je postavio iznajmljivač, izazvali su bijes komentatora na društvenim mrežama.

Iako često čitamo o neurednim i razuzdanim gostima koji uriniraju, povraćaju i bauljaju po povijesnim jezgrama dalmatinskih gradova, a nerijetko i uništavaju apartmane u kojima odsjedaju, ovog puta priča je nešto drugačija i pokazuje kako su ponekad i sami iznajmljivači nekorektni.

FB

Naime, na popularnoj stranici Dnevna doza prosječnog Dalmatinca na Facebooku je objavljen dio prepiske iz e-maila koji je jedan gost zaprimio od strane iznajmljivača, a u njemu piše kako je gost dužan sa sobom ponijeti ručnike, aparate za komarce, sredstva za osobnu higijenu, toalet papir, sredstva za pranje posuđa… itd.

Upute koje je vlasnik apartmana poslao svom gostu izazvale su burnu raspravu među komentatorima koji se uglavnom slažu da je ovaj iznajmljivač jednostavno pretjerao te da je navedene potrepštine potrebno imati u apartmanima koji se iznajmljuju, prenosi Net.hr.

Popularni Članci