JE LI TISAK DOTAKNUO DNO? Roditelji oprez, prodaju se prastare tetovaže za djecu na Kranjčara, Srnu, Eduarda

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Čitateljica
U posljednje vrijeme, zbog nogometne groznice, zasigurno među najprodavanijim proizvodima u trgovinama su navijački rekviziti.

Tako su mnogi trgovci za vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva dobro zaradili prodavajući navijačke rekvizite te ostale detalje koji na sebi imaju crveno-bijele kockice ili bilo što vezano s hrvatskim reprezentativcima. No, čitateljica Dubrovačkog dnevnika, čiji su podaci poznati redakciji, šokirala se kada je jutros u jednom kiosku Tiska u Dubrovniku kupila svojoj djeci navijačke tetovaže.

Naime, riječ je o prastarim naljepnicama još iz vremena kada su u reprezentaciji igrali Eduardo, Srna i Kranjčar, a cijena paketića je jednu kunu. Čitateljica je za Dubrovački dnevnik ispričala kako nije mogla vjerovati kada je ugledala imena igrača iz prošlog sastava stoga je provjerila rok trajanja na poleđini pakiranja.

"Proizvodnja tetovaža je 2012. godina! Ostala sam zatečena kada sam ugledala taj podatak i nije mi palo na pamet to zalijepiti djetetu na kožu. Mislim da nije korektno izvlačiti iz skadišta neprodane stvari i tako potencijalno ugrožavati zdravlje djece jer ipak sličice dolaze u izravan kontakt s našim najvećim organom, odnosno kožom, a znamo kako ona sve apsorbira," kazala je za ogorčena Dubrovkinja. 

Tisak je tvrtka iz sastava Agrokora koji je zahvatila kriza koja je zaprijetila urušavanju Todorićevog carstva. Milijunski gubici, intervencija države i ostali dramatični trenuci destabilizirali su poslovanje koje se zasigurno neće spasiti pražnjenjem skladišta i prodajom potencijalno opasnih sličica djeci po niskim cijenama.

Popularni Članci