KAMO IDE OVAJ SVIJET? Majka i kći pretučene nared ulice bez ikakvog razloga

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
U Ulici braće Radić u Varaždinu danas, 10. svibnja, oko 17 sati dogodio se slučaj narušavanja javnog reda i mira.

- Dvije, zasad nepoznate, ženske osobe najprije su na ulici vikale i vrijeđale 21-godišnjakinju i njezinu 61-godišnju majku, a potom su ih krenule udarati rukama i nogama - rekli su u PU varaždinskoj, dodavši da su se počiniteljice potom udaljile s mjesta događaja, piše Varaždinski.hr

- Hitna je napadnute prevezla u bolnicu, a policija traga za počiniteljicama te nastavlja raditi na slučaju - kazali su iz policije.

U redakciju se javila 21-godišnja B.T., koja tvrdi da su majka i ona napadnute. Prepričala je događaj te niz detalja i eventualnih motiva koje su privatne naravi.

- Moju majku i mene danas poslijepodne pretukle su dvije ženske osobe bez ikakvog razloga. Počele su nas verbalno vrijeđati pa zatim tući, naročito po glavi. Toliko su jako tukle moju majku i mene da smo pale na kolnik, nismo im se mogle suprotstaviti.  Prolaznici su zvali policiju i hitnu koja nas je prevezla u bolnicu - ispričala je djevojka.

- Ozljede su izuzetno bolne. Majka je zadobila povredu oka, a napominjem da je inače teško bolesna. Ja imam ozljedu na čelu i ispod oka. Potrgane su mi naočale i lančić koji me čuva. Ovo je preveliki stres i šok za nas, tresemo se, majku ne mogu smiriti. Čak sam primila tabletu za smirenje u bolnici, no puštene smo na kućnu njegu - tvrdi 21-godišnjakinja. 

foto: arhiva

Popularni Članci