KOGA TI SNIMAŠ? Na Pilama bukerice skupljaju i trpaju goste u kombije pored taksista i Libertasa (FOTO/VIDEO)

Autor: Luka
Prodaja na glavnom dubrovačkom ulazu u povijesnu jezgru, na Pilama, očito se neće riješiti ukidanjem štandova. Dokaz za to je večerašnji slučaj s dva kombi vozila i bukericom koja na ulazu u Pile turistima nudi prijevoz za 15 kuna.

'Petnaest kuna svatko od vas, plaćate kao kartu za autobus,' započela je na engleskom bukerica na što su joj se gosti zahvalili i nastavili dalje, a ona se uputila prema zidiću te okrenula i pitala čovjeka koji je sve zabilježio mobitelom: 'Koga ti snimaš?'

Nedovoljan broj komunalnih redara ionako u Dubrovniku dopušta svakakve ilegalne usluge, no ovaj večerašnji slučaj ilegalne prodaje gdje vozači i 'promotorica' pokušavaju preduhitriti potencijalne putnike prometnog Libertas ili taksista je do sada nezabilježena.

Sugovornik koji nam je dostavio snimku također je dodao kako se ista stvar događa po danu u gruškoj luci kada se 'hvataju' putnici s kruzera.

Hoće li se kaos nastaviti ovisi o prometnom inspektoru ali i komunalnim službama koji bi ovakav nered trebali žestoko kažnjavati kao što to i rade radnim danima.

Popularni Članci