Mladi Filip Zavadlav divio se Bjelorusiji: 'Najbolja je diktatura jer onda jedan čovik radi i za sve je odgovoran'

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: FB/Video
Brutalna smaknuća iz kalašnjikova u splitskom Varošu koje je počinio Filip Zavadlav šokirala su Hrvatsku. Mladić od 25 godina koji je ranije imao problema sa zakonom poput obiteljskog nasilja i napada na gay aktiviste obračunao se s dilerima koji su navodno maltretirali njegovog brata. 

Dio javnosti je prigrlila osvetu zbog obiteljskih problema kao motiv zbog kojeg je Filip Zavadlav izrešetao tri osobe. Navode se dugovi zbog bratove ovisnosti o drogi te iznude novca, čemu je bio izložen s cijelom obitelji. Mladić je prije sedam godina pisao Vladi na službenom Facebook profilu prilikom čega nije krio ogorčenost sustavom. Podsjetimo, tada je na vlasti bila Kukuriku koalicija predvođena Zoranom Milanovićem.

Prenosimo njegovu objavu bez izmjena.

"Ma vi ste vlada totalno u kurcu,ali ne vi ka koalicija neko opcenito struktura drzave parlamenta republika nevalja nista markov trg, banski dvori i pantovcak podile vise placa nego konzum,joker,city centar...a niko nista ne radi i ne pomaze nikako drzavi samo pricate i ako van se da dodete na "posal" i dobijate minimum 2 iljade eura...sve je isto ocete bit vi ili HDZ ili ovi i oni...najbolja je diktatura jer onda jedan covik radi i za sve je odgovoran i nemoze zabusavat kao npr.bjelorusija jedina drzava u europi u kojoj je jos diktatura a ujedno i jedina koja nema ni centa vanjskog duga...fala mislin da smo se razumili", poručio je Filip u prosincu 2012. godine na Facebook profilu Vlade Republike Hrvatske. Zanimljivo je kako su na tu objavu naišli i oni koji podržavaju njegov ubilački potez u Splitu pa se pitaju kako mu mogu pomoći i nude uplatu na račun za odvjetnika.

Popularni Članci