Mobitelom do mikro kredita u samo jednom danu

Autor: dubrovackidnevnik.hr
U životnim situacijama kada do manjeg iznosa novca trebate doći u jednom danu pomoći će vam online mikrokrediti.

Mikrokrediti su kratkotrajni zajmovi manjih novčanih iznosa koje možete zatražiti bez jamca i bez ikakvog zaloga pokretnine, nekretnine ili depozita. Prijaviti se možete putem smartphonea ili računala, a dodatne prednosti su što nema administrativnih troškova poput javnobilježničkih naknada te se sredstva isplaćuju unutar 24 sata.

Tržište mikrokreditiranja u Europi  posljednjih je godina u naglom porastu, a ulazak Hrvatske u Europsku Uniju otvorio je mogućnost i hrvatskim građanima da koriste ove financijske usluge.

Španjolska nebankarska financijska institucija Cash-Expert ima pogodnost isplate mikrokredita u hrvatskim kunama, a u njihovoj ponudi nalaze se zajmovi od 500 do 10.000 kuna s rokom otplate od 15 do 90 dana.

Ispunjavanjem jednostavne online prijave dobivate brzu i sigurnu uslugu bez skrivenih troškova i bez potrebe za odlazak u poslovnicu. Već sutra se možete riješiti manjih financijskih izazova koristeći jedan od zajmova u ponudi Cash-Experta S.L. odlaskom na web stranicu www.cash-expert.com.

(PROMO)

Popularni Članci