Ovo je mladić osumnjičen za trostruko ubojstvo: Branio je brata jer više nije mogao izdržati da ga se 'kamatari'?

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Policija je nakon nekoliko sati potrage uhitila trostrukog ubojicu, zbog kojeg je vladala panika u Splitu. Riječ je o 25-godišnjem F.Z., koji je uzeo pravdu u svoje ruke te odlučio pomoći bratu.

Naime, kako se u kuloarima priča, njegova je brata trojac povezan s narkomiljeom i otprije poznat policiji, kamatario. To je otišlo toliko daleko da se odrazilo na cijelu obitelj i s obzirom da se pravosuđe nikako nije uspjelo na pravi način obračunati s usmrćenim trojcem, F.Z. odlučio je to učiniti sam, donosi RTL

"Je*em vam mater, sve ću vas pobiti, pi*ka vam materina", vikao je i pucao.

Ispalio je desetak metaka i dvojica muškaraca umrla su na mjestu događaja, a treći nekoliko sati kasnije u bolnici. Nakon tog čina, F.Z. je šetao ulicama Splita s puškom u ruci, o čemu su svjedočili brojni građani. Neki su ga čak i snimali.

Ubrzo se proširila priča o tome tko je ubojica, ali i tko su ubijeni. Dakle, prema kuloarskim pričama, J.T., M.P. i M.B. ubijeni su iz osvete. Pritom su J.T. i M.P. jako dobro poznati policiji. Kao što su bili i 25-godišnjem F.Z. jer su često dolazili u njegov dom kako bi se obračunavali s njegovim bratom, odnosno, potraživali dugove, ali "podebljane" kamatama.

Također, brzo se doznalo i da je J.T. 2004. motociklom usmrtio osmogodišnju djevojčicu i završio u zatvoru, a kad je izašao, vratio se starom načinu života. Na kraju, skončao je na motociklu.

Ubojica je pak na svojem Facebook profilu, u opisu za sebe napisao "Pravednik među narodima". 

Popularni Članci