OVO SU NAJBOLJI NASTAVNICI! Ima ih i s dubrovačkog područja, provjerite koji su

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
Kako je najavljeno na internetskoj stranici Agencije za odgoj i obrazovanje (AZOO), nova svečana promocija odgojitelja, učitelja, nastavnika, stručnih suradnika i odgajatelja u zvanje mentora i savjetnika održat će se 31. siječnja 2020. godine.

Riječ je o svečanosti kojom će se ukupno 367 odgojno-obrazovnih djelatnika promovirati u viša zvanja. Konkretno, iz predškolskih ustanova bit će promovirana 32 odgojitelja i stručna suradnika, iz osnovnih škola 201 učitelj i stručni suradnik, a iz srednjih škola i učeničkih domova 134 nastavnika, stručna suradnika i odgajatelja, piše Index.

Što se tiče dubrovačko-neretvanskog područja u mentore i savjetnike će tako biti promovirani Boris Brčič (učitelj tjelesne i zdravstvene kulture, Osnovna škola Stjepana Radića u Metkoviću), Kristina Fiedler (učitelj razredne nastave, OŠ Župa Dubrovačka Mlini), Rina Miloglav-Vlahov (učitelj hrvatskog jezika Osnovna škola Mokošica Dubrovnik Mokošica), Ana Bebić (nastavnik njemačkog jezika, Gimnazija Metković), Đive Kušelj (nastavnik flaute Umjetnička škola Luke Sorkočevića Dubrovnik), Lucin Zlatković (nastavnik informatike i računalstva Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik), Ana Pavličević (nastavnik španjolskog jezika Gimnazija Dubrovnik), Ines Peručić Blitvić (nastavnik geografije Srednja škola Petra Šegedina Korčula), Branka Vladimir (nastavnik engleskog jezika Gimnazija Metković), Rina Miloglav-Vlahov (učitelj hrvatskog jezika Osnovna škola Mokošica Dubrovnik), Nada Prce (učitelj prirode, biologije i kemije Osnovna škola Župa dubrovačka Mlini) i Kristina Fiedler (učitelj razredne nastave Osnovna škola Župa dubrovačka Mlini).

"Svečanom promocijom Agencija za odgoj i obrazovanje i Ministarstvo znanosti i obrazovanja žele nagraditi najbolje u sustavu, one koji svojom stručnošću, pedagoškim metodama, uzornim radom i trajnim stručnim usavršavanjem unapređuju nastavni proces poučavanja i odgojno-obrazovni sustav u cjelini", navodi se na stranici AZOO-a.

Nalaze li se na popisu i imena odgojitelja, učitelja, nastavnika ili drugih stručnih suradnika koji rade s vašom djecom možete provjeriti na dva odvojena popisa, klikom OVDJE i OVDJE.

Popularni Članci