Učitaje prijašnje vijesti
UŽAS

PROCURILI SPISI O GRUPNOM SILOVANJU Maloljetna Zadranka je na odnose pristajala iz straha

Predmet zlostavljanja djevojčice od strane petorice muškaraca koja, baš kao i žrtva živi u jednom mjestu pored Zadra, posljednjih dana je predmet pisanja brojnih lokalnih, ali i nacionalnih medija. Pošto je žrtva maloljetna osoba, predmet je, logično, tajan.
KRITIKA

IZ DUSTRA-E OŠTRO PO HRVATSKOJ TURISTIČKOJ ZAJEDNICI: Kakav je ovo pamflet, je li ovo Žepče u pozadini?

Dubrovačka stranka (DUSTRA) na svojoj je Facebook stranici oštro iskritizirala novu brošuru nacionalne Turističke zajednice, a njihovu objavu pod nazivom 'Zemlja za dobar sprovod' prenosimo u cijelosti. 
METEOROLOGIJA

EVO ŠTO ČEKA HRVATSKU AccuWeather objavio veliku prognozu za zimu

Meteorološkiservis AccuWeather objavio je na svojim stranicama dugoročnu prognozu za nadolazeću zimu. 
PROGNOZA

I DALJE UGOĐAJ BABLJEG LJETA Temperature i idućih dana kao rijetko kad u listopadu

U četvrtak će u istočnoj Hrvatskoj prevladavati sunčano, no ujutro će mjestimice biti magle, koja se osobito u Posavini može zadržati i u dijelu prijepodneva. Bit će i dalje relativno toplo, uz najvišu temperaturu od 20 do 24 °C, prognoza je dr. sc. Petre Mikuš Jurković.
U SABORU

PLENKOVIĆ NAJAVIO 'Svim javnim i državnim službenicima povećavamo plaće za 6,12 posto'

Premijer Andrej Plenković najavio je danas tijekom obraćanja u saboru da će vlada ponuditi povećanje plaća u idućoj godini od 6,12 posto svim državnim i javnim službenicima, u tri vala povećanja po 2 posto, zbog čega se odgađa smanjenje stope PDV-a za jedan postotni bod koje je bilo planirano od 1. siječnja.
BURNA REAKCIJA

PONOVO GA IZNOSILI IZ SABORA Pernar vikao: U Hrvatskoj nema pravne države ni pravde!

Srijeda ujutro u Hrvatskom saboru počela je burno. Dok se čeka godišnje izvješće o radu Vlade koje bi u Saboru treba podnijeti premijer Andrej Plenković, došlo je do burnih reakcija nakon koje je zastupnik Ivan Pernar iznesen iza sabornice.
NOVI REŽIM

USKORO ĆEMO U AMERIKU BEZ PAPIROLOGIJE! Veleposlanik otkrio kada bi se mogle ukinuti vize Hrvatskoj

Vizni režim i dvostruko oporezivanja otežavaju hrvatskim poduzetnicima pokretanje poslovanja u SAD-u, ali i američka ulaganja u Hrvatskoj te bi bilo dobro te probleme što prije riješiti, rečeno je u utorak na seminaru America Made Easy u organizaciji Hrvatske gospodarske komore, Američke gospodarske komore u Hrvatskoj i Avitus grupe.
PODUZETAN

STIŽE U SUSJEDSTVO Najpoznatiji hrvatski bjegunac želi proširiti poslovno carstvo na desetak kilometara od Dubrovnika

Zdravko Mamić će graditi sportski centar u Ravnom. Od Općine je već kupio zemljište i samo je pitanje vremena kada će svoje poslovno carstvo proširiti na jugoistok Hercegovine, tek kojih desetak kilometara dalje od Dubrovnika.
POSJETILI EU PARLAMENT

Delegacija iz Dubrovačko-neretvanske županije na Europskom tjednu regija i gradova

Dubrovačka-neretvanska županija i ove godine sudjelovala je u najvećoj europskoj manifestaciji posvećenoj regionalnoj suradnji — Europskom tjednu regija i gradova, koja se održala od 7. do 10. listopada u organizaciji Europskog odbora regija i Glavne uprave Europske komisije za regionalnu i urbanu politiku.
užas u zadru

DUBROVKINJA O SLUČAJU KOJI JE ZGROZIO HRVATSKU Buljan Flander: Sud je silovanoj tinejdžerki poslao poruku da je nebitna

Djevojka iz okolice Zadra godinu dana je proživljavala najgoru noćnu moru, prema onome što je policija napisala u kaznenoj prijavi, koju je podnijela protiv sedmorice mladića u dobi od 17 do 19 godina. Policija ih sumnjiči da su nesretnu djevojku u godinu dana (od kolovoza prošle do srpnja ove godine) u više navrata grupno silovali.
KLIŠKA CESTA

STRAŠAN SUDAR Žena poginula u nesreći vojnog i putničkog autobusa te automobila

Jutros u pola osam dogodila se teška prometna nesreća na staroj Kliškoj cesti, javila je policija. Jedna je osoba poginula, osam je ozlijeđenih.
Bolja zarada i popunjenost

TEHNOLOGIJA I SAVJETOVANJE Booker Tools iznajmljivačima omogućuje da razmišljaju prodajno

Iznajmljivači jeste li već pripremili prodajnu strategiju za 2020. godinu? Rane rezervacije su već počele, a objekti koji imaju postavljene cijene, restrikcije i raspoloživost već generiraju rezervacije za 2020. godinu. Ako u sljedećoj godini želite imati bolju popunjenost te želite zaraditi više, dogovorite sastanak i besplatno isprobajte Booker Tools.
PROGNOZA

BABLJE LJETO KAKVOG DUGO NIJE BILO Poprilične šanse i da cijeli tjedan bude toplo i suho

Ovaj je vikend počeo s lijepim vremenom, a u sličnom tonu ćemo i nastaviti. Idućih dana bit će sunčano, a i temperatura će biti pet do 10 stupnjeva iznad prosjeka za ovo doba godine. Maksimumi će tako dosezati 25 do 26 stupnjeva, zbog čega će se u mnogim krajevima činiti da je ljeto.
Učitaj još vijesti