Reagirali na iskustvo bivšeg vozača: Cammeo postavlja nove standarde, u Dubrovniku pokrećemo 'Školu dobre vožnje'

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Cammeo
Bivši taksist Cammea u Dubrovniku Josip Šuman nedavno je za Dubrovački dnevnik ispričao iskustvo koje je imao kao zaposlenik u navedenoj tvrtki gdje je izrazio razočaranost poslodavcem.

Na objavu naslova 'Bivši taksist Cammea u Dubrovniku: 'Dočekalo me auto s probušenom gumom; stanje je katastrofa, dio taksista jede u vozilu i kocka po cijele noći' reagirali su iz tvrtke Cammeo.

"U tekstu su navedene tvrdnje koje nisu ni blizu istini. Cammeo je u svom dugogodišnjem poslovanju postavio nove standarde, a iste kontinuirano dižemo na višu razinu.

Svim našim zaposlenicima trudimo se biti na pomoći i raspolaganju, kako kod obavljanja osnovnih radnji koje su potrebne da bi počeli raditi, tako i pri uvođenju u posao.

Postupke poput parkiranja na invalidska mjesta, krivog naplaćivanja vožnji i neprimjerenu komunikaciju sa strankama duboko osuđujemo i ne toleriramo.

Inače, Cammeo Dubrovnik u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje trenutno je u pokretanju 'Škole dobre vožnje' kroz koju će proći svi postojeći i budući vozači. Osim toga, na razini tvrtke kontinuirano provodimo edukaciju kroz koju su prošli svi naši vozači, a sve s ciljem pružanja što sigurnije i kvalitetnije usluge. Također, naši automobili nisu stariji od dvije godine, naši vozači na raspolaganju 0-24 imaju svu logističku i ostalu podršku, a plaća im u sve tri zemlje stiže 10. u mjesecu", zaključili su iz tvrtke Cammeo za Dubrovački dnevnik.

Bivši taksist Cammea u Dubrovniku: 'Dočekalo me auto s probušenom gumom; stanje je katastrofa, dio taksista jede u vozilu i kocka po cijele noći'

Popularni Članci