Šprajc oštro spustio Kolindi: Polupala je lončiće i upala u lonac koji joj je zamiješao Škoro (VIDEO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Borna Filic/PIXSELL
"Izgleda da je Kolinda Grabar-Kitarović samo upala u lonac koji joj je zamiješao Miroslav Škoro," kazao je Zoran Šprajc u svojoj emisiji RTL Direkt komentirajući tako pismo koje je uputila javnosti, u kojem se osvrće na nesnošljivost prema manjinama koja je u porastu.

"Svatko s imalo političke pismenosti, kulture i etike bi lako mogao zaključiti da je predsjednica prolupala lončiće i u istom loncu zamiješala prava nacionalnih manjina i pravo na legitimni i demokratski politički sukob različitih političkih opcija nacionalne većine. Međutim, izgleda da je Kolinda Grabar-Kitarović samo upala u lonac koji joj je zamiješao Miroslav Škoro i prihvatila izazov da svoju predsjedničku kampanju vodi preko leđa legitimnog predstavnika jedne nacionalne manjine," kazao je, između ostalog, Šprajc. 

"Zato bi makar minimum političke kulture tražio da predsjednica Republike iduća tri mjeseca svoja politička pisma ne kiti zaglavljem i insignijama Ureda predsjednika, nego zaglavljem svog izbornog stožera u kojem komotno mogu stajati lonac i poklopac tako da znamo iz koje kuhinje dolazi," dodao je, a cijeli komentar pogledajte u videu. 

Popularni Članci