STRAVA I UŽAS NADOMAK DUBROVNIKA Ubijene pse bacili na odlagalište otpada

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: , FB
Izgradile su se na Ivanici velebne vile, trudi se uhvatiti korak s Dubrovnikom, privući što veći broj posjetitelja i pri tome zaraditi, no očito se zaboravilo na ljudskost.

Društvenim mrežama kruže stravične fotografije iz Općine Ravno u Bosni i Hercegovini. Naime, u četvrta i petak, po odobrenju načelnika Općine Andrije Šimunovića, obavljeno je uklanjanje pasa lutalica od strane ovlaštenih lica što je navedeno u službenoj objavi iz Mjesne zajednice Ivanica. Također, upućeno je i upozorenje vlasnicima pasa da ih u navedenom periodu vežu i ne puštaju vani jer će u protivnom biti uklonjeni bez ikakve odgovornosti.

Taj ublaženi naziv za ubijanje, a to je vidljivo na fotografijama, nije prošao s minimalno dostojanstva budući da su nesretni psi eliminirani te bačeni na deponij otpada.

Putem Facebooku jedan vlasnik psa koji je na žalost ostao nevezan i udaljen prema vlasnikovim navodima 50 metara od kuće također je završio na smeću.

"Na slikama je šest pasa koje su bacili na udaljeno mjesto, ali smo ih uspjeli naći, a ubijeno ih je blizu 15. Ovo što su uradili kažnjivo je zakonom!", poručio je on.

Popularni Članci