TEHNOLOGIJA I SAVJETOVANJE Booker Tools iznajmljivačima omogućuje da razmišljaju prodajno

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: DD
Iznajmljivači jeste li već pripremili prodajnu strategiju za 2020. godinu? Rane rezervacije su već počele, a objekti koji imaju postavljene cijene, restrikcije i raspoloživost već generiraju rezervacije za 2020. godinu. Ako u sljedećoj godini želite imati bolju popunjenost te želite zaraditi više, dogovorite sastanak i besplatno isprobajte Booker Tools.

Kako postati uspješan i biti konkurentan kao samostalni iznajmljivač? Kako se razvija tržište privatnog iznajmljivanja i koji su trendovi?

Posjetili smo najbrže rastuću agenciju za privatni smještaj u regiji, Direct Booker, te pokušali saznati odgovore na ova pitanja.

Booker Tools je nastao kao revolucionarna tehnologija koju agencija Direct Booker koristi, i konstantno usavršava baveći se posredničkim iznajmljivanjem privatnog smještaja. Kako se tržište razvijalo tako se stvorila potreba za vlastitom tehnologijom koja je u jednom proizvodu objedinila sve ono što je iznajmljivaču ili agenciji potrebno.

- Tehnologija u potpunosti mijenja i diktira trendove na tržištu te samim iznajmljivačima omogućuje samostalno upravljanje prodajom na profesionalnom nivou. Prepoznatljivost brenda, tržišna eksponiranost, te prodajna strategija su tri jako bitna čimbenika koja određuju uspješnost u iznajmljivanju smještaja. 

.

Iz godine u godinu sve je više i više ranih rezervacija jer ljudi već sad planiraju gdje će ljetovati u sljedećoj godini. Upravo zbog toga je važno imati pripremljene cijene na vrijeme. Neki iznajmljivači to rade početkom godine, pa tek onda puste prodaju, a do tad nisu prisutni nigdje, što je velika pogreška. Važno je biti prisutan zbog marketinške eksponiranosti i vidljivosti, a to se može jedino pripremom prodajne strategije na vrijeme - savjetuje voditelj prodaje i razvoja za Booker Tools, Dario Bijelić koji je predstavio Booker Tools, rezervacijski i operativni sustav.

REZERVACIJSKA I OPERATIVNA TEHNOLOGIJA

- Tehnologiju dijelimo na rezervacijsku i operativnu, ističe Bijelić. Rezervacijska tehnologija su funkcionalnosti koje omogućuju upravljanje prodajom i generiranje rezervacija na svim spojenim kanalima prodaje kroz channel manager ili mogućnost generiranja instant direktnih rezervacija sa službene web stranice objekta putem booking enginea.

Operativna tehnologija obuhvaća sve one funkcionalnosti koje korisnicima olakšavaju operativne aktivnosti kao što su prijava gosta na eVisitor, izdavanje računa ili ažuriranje podataka o rezervacijama - pojasnio je Bijelić.

- Zajednički rad s privatnim iznajmljivačima nam daje uvid u stanje tržišta i trendova, te u potrebe samih iznajmljivača prema kojima radimo konstantna unaprjeđenja i razvoj sustava. U sljedećoj sezoni naši iznajmljivači imaju mogućnost biti eksponirani na čak 7 globalnih online agencija za prodaju smještaja: Booking.com, Expedia.com, Airbnb, Hostelworld, HomeAway, TripAdvisor i Hotelbeds. Ovakva tržišna pokrivenost uz održavanje pariteta cijena s automatskim zatvaranjem prodaje na svim kanalima pri svakoj novonastaloj rezervaciji je bez adekvatne tehnologije moguća samo u teoriji.

Booker Tools korisnicima omogućuje da razmišljaju prodajno i bave se upravljanjem prihodima na dnevnoj, tjednoj i mjesečnoj bazi i to na način na koji to rade hotelske prodaje. Naš tim je tu da kroz savjetovanje i korisničku podršku korisnicima omogućimo maksimiziranje prihoda - pojašnjava Bijelić.

DD

EDUKACIJA IZNAJMLJIVAČA

- Booker Tools je pouzdan i jednostavan za korištenje jer se sve ažurira na jednom mjestu, a uz to nude i usluge korisničke podrške, edukacije i savjetovanja. Tako je u odjelu Booker Toolsa, osim voditelja prodaje i razvoja, korisnicima na usluzi i Mario Muhoberac koji je savjetnik za online prodaju.

Bijelić i Muhoberac ističu kako je potrebno samo 20-ak minuta da se jedna jedinica postavi i da se uredi sve što je potrebno.

- Unosi se objekt, jedna ili više jedinica, cijene, restrikcije, raspoloživost, te se spajaju kanali prodaje. S našim iznajmljivačima prolazimo kroz sve to i pri tom ih educiramo kako najbolje koristiti sustav. Naši klijenti su razvili ovisnost o tehnologiji jer su shvatili koliko im ona donosi prednosti. Korištenjem Booker Toolsa iznajmljivači imaju više vremena na raspolaganju, i ne moraju brinuti o tome kako naprimjer zatvoriti rezervaciju - objašnjava ekipa zadužena za Booker Tools koja s iznajmljivačima priprema i prodajnu strategiju.

Od samog nastanka Booker Tools se konstantno razvija.

- Naša misija je stvaranje svijesti o važnosti tehnologije za upravljanje prihodima u segmentu privatnog iznajmljivanja, te njezine uloge u tržišnoj konkurentnosti. Važno je sve pripremiti na vrijeme tako da savjetujemo iznajmljivače da nam se jave bez obzira jesu li naši korisnici ili ne. Rado ćemo im dati savjete i smjernice kako se što bolje pripremiti za iduću sezonu – zaključili su Dario Bijelić i Mario Muhoberac iz Booker Tools tima.

Registriraj se i isprobaj besplatno na sljedećem linku: https://www.booker-tools.com/prijava

Booker-tools.com

Naši kontakti su u nastavku:

info@booker-tools.com

+385 20 441 381

Popularni Članci