Vlasnik bara na Lokrumu koji je napao turista: Žao mi je zbog svog postupka, ali bio sam isprovociran

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: A.Č.
Indexu se javio Đani Banovac, vlasnik bara Lacroma na dubrovačkom otoku Lokrumu, optužen da je proteklog vikenda fizički napao goste i istjerao ih iz svog lokala.

Drugi gosti bara zgroženo su svjedočili incidentu, a neki od njih su svoja iskustva podijelili na poznatom turističkom portalu TripAdvisor.

“Pili smo koktele u Lacroma baru kad smo čuli vikanje. Vidjeli smo kako vlasnik viče na starijeg gosta koji je ondje bio sa ženom i malim djetetom. Vlasnik je udario gosta u lice i zalio ga pićem. Dok je gost odlazio, vlasnik je za njim vikao psovke. Šokantno ponašanje, totalno izvan kontrole", stoji u komentaru jednog gosta.

Banovac nije negirao svoj postupak, no objasnio je za Index.hr zašto je do toga došlo.

"Žao mi je zbog svog postupka, ali stvarno sam bio isprovociran. Moj brat ima dijete s posebnim potrebama, a dotični gospodin ga je nazvao retardom, premda smo bili u njegovoj pritužbi za našu uslugu u potpunom pravu. Moja reakcija nije bila primjerena, ali nakon dvadeset godina bavljenja ovim poslom, smijem reći da gost nije baš uvijek u potpunosti u pravu", rekao nam je Banovac

"Dotični gospodin nije uopće reagirao prema novinarima, ustanovi i nadležnim institucijama, već su reagirali ljudi koji su vidjeli moju reakciju, a ne što je i njoj prethodilo. Ovaj posao radim od 2001. godine i mislim da bi samo trebalo u cijelu priču uključiti malo širu sliku i ne trčati prema trenutnom senzacionalizmu koje nas sve okružuje i guši", zaključio je Banovac za Index.

SVAĐA NA LOKRUMU Gosti optužili vlasnika da je udario i izvrijeđao muškarca, on sve negira: 'Samo sam mu opalio dva šamara'

Popularni Članci