ŽELI PRONAĆI BOSANCA HEROJA Spasio život muškarcu, njegovom sinu i psu

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Screenshot YouTube
Vozač osobnog automobila, Draško Misirača, objavio je objavu na svome Facebook profilu u kojoj je opisao nevjerojatan događaj. Između Karlovca i Bosiljeva, njegov se automobil zapalio dok su Misirača, njegov sin i pas bili u njemu. Događaj je bio vrlo opasan te je mogao imati ozbiljne posljedice, ipak, u zadnji tren pojavio se heroj koji je riješio izvanrednu situaciju, a odvezao se u automobilu bosanskih registracijskih oznaka.

 U cijeloj strci, nakon što su se nadležne službe umiješale u postupak saniranja problema i upravljanja situacijom, spašeni Misirača nije uspio ni zahvaliti svome heroju, a sada ga želi naći te moli za dijeljenje objave putem društvenih mreža. Njegovu Facebook objavu u nastavku Dubrovački dnevnik prenosi u cijelosti.

''Dragi prijatelji, molim pomoć! Tražim gospodina koji je danas oko 15 sati, na autoputu u pravcu mora, između Karlovca i Bosiljeva zaustavio auto (bosanske registracije, Fiat Punto ili tsl.) dotrčao s aparatom za gašenje požara i spasio život mome sinu, mome psu i meni, ugasivši samozapaljeni auto. U svoj toj strci s hakovcima, vatrogascima i policijom, nisam čovjeku ni ruku stisnuo, ime uzeo, registraciju zapisao... Danas mi je drugi rođendan. Hvala svima, molim dijelite, moram naći tog svog Bosanca.''

Screenshot Facebook

Popularni Članci