DUBROVAČKI ZIMSKI FESTIVAL Zbog nedovoljnog interesa poništen javni poziv za kućice, Sanitat snizio cijene

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
Javni poziv za prikupljanje ponuda za zakup kućica za obavljanje ugostiteljske djelatnosti i djelatnosti trgovine za vrijeme održavanja manifestacije "Dubrovački zimski festival“, objavljen 2. studenog 2017. godine, poništava se zbog nedovoljnog interesa.

Sanitat Dubrovnik d.o.o. i Povjerenstvo "Dubrovačkog zimskog festivala" dana 13. studenog 2017. god. raspisali su novi Javni poziv s korigiranim cijenama najma kućica, a isti možete pogledati ovdje.

Ponuditelji koji su predali ponude sukladno poništenom javnom pozivu mogu preuzeti predanu dokumentaciju u društvu Sanitat Dubrovnik d.o.o. u Dubrovniku, na adresi Marka Marojice 5.
Rok za podnošenje ponuda prema novom javnom pozivu je 22. studenoga 2017. godine do 12:00 sati.

Novim javnim pozivnom cijene su definirane: 30 tisuća kuna za kućice na Stradunu, po deset tisuća za one na Brsaljama i Gundulićevoj poljani, pet tisuća kuna iznosit će zakup kućica u Gružu, Parku u Pilama i Lapadu i tisuću kuna za kućice u Mokošici i Orašcu. Trgovačke kućice na Brsaljama i Gundulićevoj poljani koštat će pet tisuća kuna.

Podsjetimo, cijene ugostiteljskih kućica bile su: 50 tisuća (plus PDV) na Stradunu, 30 na Pilama, po deset na Gundulićevoj poljani, Gružu, u parku u Pilama i u Uvali Lapad, dok su ostale kućice, u Mokošici i Orašcu, pet tisuća kuna. Kućice za trgovačku djelatnost su deset tisuća kuna. 

Popularni Članci