Osvojite ulaznice za Niki Belucci

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: promo/facebook
Na pozornicu Culture Cluba Revelin večeras će se popeti popularna mađarska DJ-ica, Niki Belucci. Dvoje najbržih čitateljica/čitatelja koji nam na e-mail dubrovacki.dd@gmail.com s naznakom 'Hoću Niki' pošalju svoje podatke (ime i prezime) osvojit će po dvije ulaznice za ovaj nastup.

Niki Belucci je ostavila značajan trag u svijetu sporta, točnije gimnastike, ali se nažalost prestala baviti sportom već u 15. godini zbog ozbiljne ozljede.

Karizmatična ljepotica može se pohvaliti s više od 30 naslovnica časopisa za koje je pozirala. Redovita je gošća svjetskih klubova, a ima golemo iskustvo i u programima komercijalnih televizija. Jedna od rijetkih čije ime prepoznaju svi, jedna od rijetkih koju podjednako vole i djevojke i muškarci, te jedna od rijetkih koju slušaju i kluberi, ali i oni koji više vole vizualni doživljaj.

Simbol ljepote, erotizma, slobode, seksualnosti, i nadasve kvalitetne klubske glazbe, vrhunske izvedbe, te izvrsne interakcije s publikom, Niki je upravo dj-ica čija energija i karizma plijeni pažnju svih, zato budite spremni na nastup koji će vas oboriti s nogu! Kako bi cijeli atmosferu doveli do usijanja na Niki Belucci pridružit će se i atraktivne Dream girls sa svojim vrućim plesnim točkama, performancama u čašama za šampanjac i kupanjem u jacuzziju.

Ulaznice u pretprodaji možete nabaviti po cijeni od 69kn, na dan koncerta po 99kn.

VIP ulaznice iznose 149 kn.