SARAJLIJE ŽARE I PALE Dubrovačka publika ponovo će uživati u popularnoj komediji 'Dame biraju'

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Promo
Najveća regionalna kazališna senzacija ponovno gostuje u Dubrovniku.

Nakon 200 odigranih predstava u 4 godine postojanja i više od 100 tisuća oduševljenih gledatelj(ic)a diljem Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije i Slovenije, dubrovačka publika ponovo će moći uživati u popularnoj komediji Dame biraju sarajevskog Altteatra.

Predstava je već dva puta gostovala u Dubrovniku s ogromnim uspjehom u dvorani u Gospinom polju, ipak ovaj put izbor je pao na predivan prostor dubrovačkog hotela RIXOS LIBERTAS (Glavna dvorana) u kojemu će sarajlije žariti i paliti u srijedu, 13. veljače u 20:30 sati. 

Predstava koja već četiri godine puni dvorane širom regije i nikoga ne ostavlja ravnodušnim, na koju se gledaljice  i gledatelji vraćaju po nekoliko puta, na kojoj se nerijetko dogodi i prava stadionska atmosfera postala je sinonim za urnebesnu komediju.

Komedija prati sudbinu petorice mladića koje zatičemo u dokolici, besparici i letargiji. No kada jedan od njih predloži da bi prijeko potrebne novce mogli zaraditi kao striperi u noćnom klubu, počinje njihova priča puna uspona i padova. Pripremajući se za nastup suočavaju se sa svojim strahovima, društvenim normama, ali i željom za uspijehom. Predstava obiluje plesnim točkama, osobenim karakterima protagonista, a sve to začinjeno je kvalitetnim bosanskohercegovačkim humorom, koji nije sam sebi svrha, nego pogađa u srž društva i okolnosti u kojima živimo.

Predstavu koju s velikim oduševljenjem i po nekoliko puta gleda mahom ženska publika, postala je svojevrsni „Ladies night out“ na kojemu se djevojke i žene od 17 do 77 godina zabavljaju kao nikad ali nije rijetka ni muška publika željna pravog, urnebesnog sarajevskog humora.

Sve veću popularnost ove hit komedije pokazuju i brojke:  samo u Splitu su igrali više od 20 puta, u Zagrebu preko 10, Puli 8, Rijeci 6, Osijek , Dubrovnik, Zadar i  Šibenik  će upravo imati treću izvedbu u velikim  dvoranama.    Altteatar iz Sarajeva, u čijoj produkciji je i nastala predstava, svojevremeno je obećao nagradu gledatelju koji dokaže da se gledajući ovu predstavu nije nasmijao do suza. Nagrada još uvijek nije dodijeljena.

Zato ponesite rupčiće za brisanje suza smijalica, pripremite se za urnebesnu zabavu  i na vrijeme nabavite svoju ulaznicu za predstavu za koju se svugdje traži karta više – nerijetko je rasprodana i tjednima ranije.

Ulaznice su u prodaji na svim prodajnim mjestima EVENTIMA u Dubrovniku: Kiosci Tiska, Tisak Media, Exclusive change Srebreno,  i na recepciji Hotela RIXOS LIBERTAS. Broj mjesta je ograničen.

Popularni Članci