BESPLATAN KONCERT Klapa Šufit na Babinom kuku

Autor: dubrovackidnevnik.hr
 Ljeto nam se polako bliži, a kako najbolje doživjeti ljeto nego uz predivne pjesme Klape Šufit - trostruke apsolutne pobjednike Festivala dalmatinskih klapa u Omišu 2006., 2007., i 2008. godine

Za sve ljubitelje laganijih ritmova Valamar sutra, 22. lipnja, donosi besplatan koncert Klape Šufit na Trgu od Fontane s početkom u 21 sat. Koncert će se održati u sklopu najsadržajnijeg dubrovačkog ljetnog festivala – Ljeto u Valamaru.

valamar

Klapa Šufit osnovana je krajem 1992.g. u potkrovlju IV gimnazije Marko Marulić u Splitu.  S  vremenom klapa prerasta iz gimnazijske 'školske' klape u respektabilno glazbeno tijelo te klapa nastupa na brojnim smotrama, obvezno na Omiškom festivalu.
Klapa je prirasla srcu ljubiteljima laganih ritmova te su brzo postigli uspjehe u samostalnim nastupima, u suradnji s drugim klapama i estradnim umjetnicima. Klapa je, inače, i prepoznatljiva po tome što njeguju tradicionalnu klapsku pismu, nastojeći unijeti u nju sve emocije i pjevačke vještine, u čemu itekako uspijevaju. Svi posjetitelji moći ću uživati u izvedbama njihovih najvećih pjesma kao što su „Ne diraj moju ljubav“, „Ne more srce kontra sebe“, „Oprosti dušo“ i mnogim drugim.

Znamo da Vaše srce ne more kontra sebe, te da ćete doći na ovaj predivan koncert klape nastale u šufitu škole, pjevajući pjesme iz šufita naših djedova.

Popularni Članci