Design District – na jednom mjestu sve od projektiranja do uređenja interijera namještajem domaćih i svjetskih brendova

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Sajam namještaja i uređenja interijera za hotele, restorane i privatni smještaj, ali i za sve koji opremaju ili renoviraju svoje prostore, otvara se u četvrtak 21. 11. i traje do subote 23.11. Više od pedeset domaćih i inozemnih, renomiranih brendova namještaja i opreme donose u Dubrovnik najnovije trendove i pregršt ideja za uređenje interijera i eksterijera.

Design District, kako se zove manifestacija, održava se u hotelu Valamar Lacroma i osim izlagačkog dijela ima i stručna događanja: u četvrtak svi zainteresirani mogu prisustvovati iznimnoj Danu obiteljskog smještaja koji ima zanimljiva predavanja i radionice, a sve u cilju da obiteljski smještaj bude još uspješniji  i da se iznajmljivačima olakša poslovanje. Osim toga, u petak i subotu održava se velika Konferencija „Arhitektonske pustolovine – nova mjesta i investicije“ koja će ugostiti neke od najvećih autoriteta današnje arhitekture: predstavnike ureda Zaha Hadid Architects, UNStudio i Simone Micheli Architectural Hero, a o investicijama i kretanju turizma govoriti će naš cijenjeni ekonomist, stručnjak, Damir Novotny.

Bilo da trebate projekt, namještaj ili opremu ili ste jednostavno zaljubljenik u dizajn i uređenje interijera, na ovom sajmu sigurno ćete pronaći mnoštvo zanimljivosti i svakako ga je posjetite. Besplatan ulaz ostvarujete on line prijavom na službenoj stranici sajma www.design-district.net

Popularni Članci