Domenica ususret Brucošijadi: Moji prvi izlasci su bili u Revelinu, s velikim nestrpljenjem čekam koncert!

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Matija Habljak/PIXSELL
Jedna od perspektivnih mladih pjevačica koja je u kratkom roku stekla veliku popularnost, Domenica, ove subote zapjevat će na Sveučilišnoj Brucošijadi u Revelinu. Što je sve otkrila za Revelin, pročitajte u nastavku.

Kada i kako ste otkrili vašu ljubav prema glazbi ?

Rođena sam na najmuzikalnijem otoku Korčuli. Glazba nam je jednostavno u genima. Od malena sam njegovala tu ljubav, koja je od hobija prešla u posao i poziv. 

Kakva su vaša sjećanja na srednjoškolske dane u Dubrovniku?

To mi je najdraži period života. Kad bi mogla birati, osim naravno ranog djetinjstva, definitivno bih se rado ponovo vratila u srednjoškolske dane i Dubrovnik. Mislim da sam time sve rekla. 

Kako je započela suradnja s obitelji Huljić?

Već dugo surađujemo. U početku su to bila snimanja u studiju - demo snimke i prateći vokali izvođačima, a spletom okolnosti postala sam i sama njihov izvođač.

Odgovaraju li vam usporedbe s nekim od bivših pjevačica grupe Magazin i postoji li mogućnost da vas uskoro vidimo kao članicu istoimene grupe?

Mislim da nakon godinu ipo dana svoje karijere nema više potrebe za bilo kakvim usporedbama. Magazin sam oduvijek volila, odrasla sam na njihovim pjesmama. Volim ga i pratim dan danas, ali se ne vidim u tome. Započela sam svoju samostalnu priču tako da se jedino u tome vidim. 

Jeste li do sada izlazili u klub Revelin i što za vas predstavlja nastup u jednom od top 100 klubova u svijetu ?

Moji prvi izlasci su bili u Revelinu još prije uređenja. Veže me puno uspomena, izlazaka, ali i koncerata koje sam tamo slušala. Još uvijek mi je nestvarno što ću biti na pozornici na kojoj sam gledala svoje omiljene pjevače. Svakako se veselim! 

Što bi za kraj poručili svim studentima i gostima koji s nestrpljenjem očekuju vaš koncert u Revelinu?

Ovim putem pozivam svih da nam se pridruže u Revelinu! Želim im samo poručiti da i ja također s velikim nestrpljenjem čekam koncert i da nas čeka super zabava! 

Popularni Članci