DONATORSKA AKCIJA U Župi će se ovog vikenda prikupljati donacije za Josipovac

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Lucija Komaić
Ekipa Mazda teama Croatia, Autokluba Župa dubrovačka i udruge RC modeli Dubrovnik organiziraju donatorsku akciju u predblagdansko vrijeme, 16. prosinca, a njihovu obavijest prenosimo u cijelosti. 

"Planiramo prikupljanje donacija za Centar za rehabilitaciju Josipovac u Župi dubrovačkoj i njihove štićenike, koje bismo dostavili u stilu Djeda Božićnjaka 23. prosinca 2018. godine. Želja nam je uljepšati im Božić, te ih razveseliti, a za nas nema ljepšeg poklona od njihovog osmijeha. Također ovom gestom bismo htjeli biti za primjer drugima jer živimo u svijetu koji počinje zaboravljati bitne životne vrijednosti.

Donacije koje bi se prikupljale odnosile bi se na proizvode za higijenu, šugamane, sredstva za čišćenje, higijenske maramice, održavanje kao i na neizostavne slatkiše. Mjesto okupljanja će biti Pevec centar u Župi Dubrovačkoj gdje ćemo izložiti svoje automobile, te će momci iz RC-a dovesti svoja auta na radiokontrole s mogućnošću da se provozaju. Događaj će se odvijati u nedjelju, 16. prosinca od 9:00 do 13:00 sati," poručili su. 

Popularni Članci